درخواست اعمال ماده ۱۳ در وزارت بهداشت از دیوان عدالت

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۰ #13013325

با سلام، دو سال پیش یک بند از فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت را در هیات عمومی دیوان ابطال کردم، اما وزارت بهداشت با استناد به اینکه این ابطال تسری به زمان تصویب مصوبه نداشته، زیر بار نرفت و به نوعی گفت چون ماده ۱۳ نشده پس ما هم برای تو اجراش نمی‌کنیم.
می‌خواستم بپرسم آیا الان درخواست اعمال ماده ۱۳ بدم می‌تونم نتیجه بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام محدوده اعمال در رای صادره احصا شده است

با سلام بهتراست رای صادره مورد بررسی قرار گیرد

با سلام،نیاز به بررسی رای دارد.

با سلام اثر رای باید در خود رای هیئت عمومی تصریح شود. بعد از صدور رای قابل اعمال نیست.

با توجه به مفاد حکم صادره عملیات اجرایی حکم از اجرای احکام دیوان برابر با ماده ۱۱۱ قانون دیوان عدالت اداری پیگیری نماید

سلام
ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اثر ابطال مصوبات را از زمان صدور رای هیات میدونه مگر مصوبات خلاف شرع یا مواردی که موضوع تضییع حقوق اشخاص باشه، این موضوع در همون زمان ابطال ذیل رای نوشته میشه.. اگه این طور باشه در رای می نویسه «از تاریخ تصویب»
اگه اون رای ابطال مصوبه این عبارت را نداره یعنی برای بعد از صدور رای معتبره...
اعمال ماده ۱۳ معنا نداره

سلام بهتر است رای صادره و اسناد و مدارک بررسی شود تا بتوان اظهار نظر نمود.