بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

درخصوص دادگاه اعسار

پرسیده شده ۱۲ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

باسلام وخسته نباشید
بنده تقاضای اعسارازمهریه داده ام وکارمند میباشم وهمکارانم رابه عنوان شاهد دربرگه اعسارمعرفی کردم به انضمام فیش حقوقی میخاهم تقدیم دادگاه نمایم

آیا دادگاه شاهدین که چهارنفرهستندرااحضارمیکند یا چندنفرشان رااحضار میکند؟؟؟
یانیازی به حضورشاهدین نیست؟؟؟
ومعمولا پس از دادگاه اعسار چقدرزمان میبرد تا میزان پیش قسط ومبلغ ماهانه معین شود؟؟؟
باتشکرفراوان

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

درباره احضار شهود اعسار اختلاف‌نظر وجود دارد؛ برخی وکلا حضور هر چهار شاهد را در دادگاه الزامی می‌دانند، اما نظر دیگر این است که دادگاه ممکن است فقط یک یا دو نفر را بخواهد یا بر اساس مدارک و فیش حقوقی بدون نیاز به شاهد تصمیم بگیرد. صدور رای و تعیین پیش‌قسط و اقساط معمولا ظرف چند هفته پس از جلسه دادگاه انجام می‌شود.

این روال کلی است، اما نحوه تصمیم‌گیری درباره احضار شهود مستقیما به نظر قاضی پرونده و میزان کفایت مدارک مالی شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

شرایط احضار شهود و زمان تعیین اقساط اعسار

میان وکلا درباره ضرورت حضور شهود اختلاف‌نظر است؛ گروهی معتقدند هر چهار شاهد معرفی‌شده باید در دادگاه حاضر شوند، در حالی که نظر دیگر بر این است که قاضی ممکن است تنها یک یا دو شاهد را احضار کند یا با تکیه بر فیش حقوقی و تحقیقات نیازی به حضور شهود نبیند. پس از بررسی دلایل و احراز اعسار، دادگاه رای مقتضی را صادر می‌کند. طبق اعلام وکلا، فرایند تعیین پیش‌قسط و میزان اقساط ماهانه معمولا ظرف چند هفته پس از برگزاری جلسه دادگاه انجام خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ ماه پیش
مهدی حمیدی
مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

دادگاه معمولا همه شاهدان را احضار نمی‌کند و ممکن است یک یا دو نفر را در صورت لزوم بخواهد؛ در بسیاری موارد با فیش حقوقی و تحقیقات کافی، بدون حضور شاهد هم تصمیم می‌گیرد.
تعیین پیش‌قسط و اقساط معمولا ظرف چند هفته پس از جلسه اعسار و صدور رای انجام می‌شود.

یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر تأیید‌شده
۱۲ سال پیش

همیار وکیل

۴٫۷ · ۲٬۱۴۱ مشاوره موفق

پس از معرفی شهود حضور 4 شاهد برای ادای شهادت در دادگاه ضروری میباشد و پس از اثبات اعسار دادگاه اقام به صدور رای مقتضی خواهد نمود.

با احترام

حسن آرین پور ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

.پس از معرفی شهود حضور ۴ شاهد برای ادای شهادت در دادگاه ضروری میباشد و پس از اثبات اعسار دادگاه اقام به صدور رای مقتضی خواهد نمود.

۱۸۸ وکیل متخصص طلاق از طرف مرد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال