بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

دادیار بعد از چند روز قرار جلب به دادرسی کرد که خانومم متهم شد؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام
با یک فرد مزاحم خانومم بحث کردیم که نهایتا با چاقو به بنده حمله کرد و گوش و گردن منو چا قو زد و از ما شکایت کرد که ما تو صورتش اسپری فلفل زدیم در صورتی که اینجور نبود مامور کلانتری اومد و دید اثری از اسپری نه تو صورتش هست و نه تو ماشینش و نامه پزشکی قانونی هم نداره ولی دو تا شاهد اورد و قسم دروغ خوردن که ما اسپری زدیم در صورتی که اون موقع هیچ کسی اونجا نبود دادیار بعد از چند روز قرار جلب به دادرسی کرد که خانومم متهم شد الان چیکار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

قرار جلب به دادرسی حکم محکومیت نیست و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود. شما باید در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر شوید و با استناد به دلایل و مدارک خود دفاع کنید.

این روال عمومی پرونده‌های کیفری است، اما نحوه اثبات بی‌گناهی و رد شهادت شهود در دادگاه به مستندات شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

قرار جلب به دادرسی به معنای محکومیت نیست

دادیار مرجع صدور حکم محکومیت نیست و با صدور کیفرخواست، پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری فرستاده می‌شود. دادگاه وقت رسیدگی مشخص می‌کند تا طرفین دفاعیات خود را مطرح کنند. شما باید در دادگاه حاضر شوید و به دلایل خود از جمله صورت‌جلسه مأمور کلانتری استناد کنید. دادگاه پس از بررسی مدارک و ادله طرفین حکم نهایی را صادر خواهد کرد و بهتر است برای این مرحله وکیل معرفی نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
سپیده خسروی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۷ مشاوره موفق

با سلام
دادیار نمیتواند حکم محکومیت صادر کند و با کیفر خواست پرونده به دادگاه ارسال میشود دادگاه وقت رسیدگی جهت دفاعیات طرفین تعیین میکند در دادگاه به دلایلی که دارید استناد کنید دادگاه بابررسی ادله حکم صادر میکند
بهتر است جهت دفاع در دادگاه وکیل معرفی نمایید

ویدا سماوات ۵ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۰۵ مشاوره موفق

دادیار نمیتواند حکم محکومیت صادر کند و با کیفر خواست پرونده به دادگاه ارسال میشود دادگاه وقت رسیدگی جهت دفاعیات طرفین تعیین میکند در دادگاه به دلایلی که دارید استناد کنید دادگاه بابررسی ادله حکم صادر میکندــ

۱۸۴ وکیل متخصص ضرب و جرح آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید