خیانت در امانت موتورسیکلت و عدم وجود مدارک مالکیت
سلام، من موتورم رو که قولنامهای خریدم به برادرم دادم به طور امانت، موتور رو ۵ ماه پیش ازش دزدیدند. برای ثبت اعلام سرقت مدارک موتور رو بهش دادم، قولنامه هم که به نام من بود داخلش بود. الان میگم پولش رو بده میگه مال خودم بوده برو شکایت کن. فیالحال نه شماره پلاکش یادم مونده نه مدرکی دارم برای اثبات جز گزارش واریزیها از کارت خودم به حساب فروشنده و اینکه یک شاهد که پای قولنامه رو امضا کرده بود و اینکه خود فروشنده رو دادگاه برای اثبات مالک احضار کنه. میخوام بدونم چه کار کنم؟ اقدام به شکایت کنم؟
امکان طرح شکایت با استناد به شهادت شهود، احضار فروشنده و فیشهای واریزی وجود دارد، اما اثبات آن بدون مدارک دشوار است. همچنین توجه داشته باشید که اگر موتور واقعاً سرقت شده باشد، ممکن است عنوان خیانت در امانت صدق نکند.
امکان موفقیت در شکایت به این بستگی دارد که ادله و شهادت شهود تا چه حد بتواند مالکیت شما و واقعیت ماجرای سرقت را ثابت کند.