بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

خط شناسی شد رای به نفع بنده شد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام خدمت وکلا گرامی، شناسنامه بنده ۱۱ سال پیش سرقت گردیده بود به پلیس دادسرا گزارش نمودم ،چک برگشتی منزل ما آمد و دادسرا خط شناسی شد رای به نفع بنده شد و رفت آمد های زیاد و عدم توجه به پرونده بنده را از پای در آورد و هم اکنون متوجه شدم تعداد دسته چک های متعددی هست .از شما گرامیان تقاضای یاری دارم.ممنون متن بنده را مطالعه نمودید

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر شماره چک‌ها را دارید، در دادسرا اعلام سرقت کنید و فرم‌های مخصوص را با نظر دادستان پر نمایید. همچنین باید بابت دریافت دسته‌چک‌ها با جعل هویت، از شخص ثالث و بانک شکایت کنید و در دعاوی دیگر به رای پیشین کارشناسی خط استناد نمایید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اقدام قانونی بابت چک‌های دریافتی با هویت جعلی

در صورتی که شماره چک‌ها را در دست دارید، به دادسرا مراجعه کرده و با تکمیل فرم‌های ویژه اعلام سرقت، موضوع را به تایید دادستان برسانید. علاوه بر این، باید علیه شخص ثالث سوءاستفاده‌کننده و بانکی که دسته‌چک‌ها را صادر کرده به اتهام جعل هویت شکایت کیفری مطرح کنید. چنانچه دارنده هر یک از چک‌ها شکایت حقوقی یا کیفری جدیدی علیه شما ثبت کرد، با استناد به رای قطعی قبلی و نظریه کارشناسی خط که جعلیت امضا را ثابت کرده است از خود دفاع نمایید. با توجه به تعدد دسته‌چک‌ها، کمک گرفتن از وکیل پیگیری امور را ساده‌تر می‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محمدعلی رضائی برزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۷۷ مشاوره موفق

نسبت به کلیه چک ها در صورتی که شماره آن ها را دارید اقدام به اعلام سرقت کنید، در دادسرا فرم های مخصوصی هست که باید به نظر دادستان هم برسد، ضمنا درصورت هرگونه شکایت حقوقی و کیفری باید مشابه همان پرونده قبلی که جعلی بودن امضا ثابت شد و حکم به رد دعوی صادر شد اقدام کنید.

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

شما می بایستی نسبت به دریافت دسته چک ها با جعل هویت از شخص ثالث و بانک شکایت نمایید ، بهتر است وکیل اخذ نمایید .

ویدا سماوات ۸ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

می بایستی نسبت به دریافت دسته چک ها با جعل هویت از شخص ثالث و بانک شکایت نمایید ، بهتر است وکیل اخذ نمایید .

۷۹ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال