بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حکم خوردن و حمل مشروب چه میباشد و قابل تبدیل است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام من و ۲ تا از دوستام چند ماه پیش تو ماشین داشتیم مشروب میخوردیم که مارو به جرم خوردن مشروب و حمل و نگهداری یک لیتر با گذاشتن فیش حقوقی آزاد کردن خواستم ببینم با توجه به اینکه ما بار اولمون بوده و سو پیشینه ای نداشتیم و اینکه تست الکل اصلا نگرفتن ولی ما توی دادگاه اعتراف کردیم که خوردیم و اون مشروبی که ازمون گرفتن ۱۰ درصد الکل داشته حکم قاضی چی می تونه باشه و قابل خرید یا تبدیل به جزای نقدی می باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

تظاهر به عمل حرام در اماکن عمومی و معابر علاوه بر کیفر خود عمل، می‌تواند حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق در پی داشته باشد و امکان تبدیل آن به جزای نقدی وجود دارد.

این یک قاعده کلی است و تعیین دقیق مجازات به نظر قاضی و شرایط وقوع عمل در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مجازات تظاهر به عمل حرام و تبدیل آن

طبق قانون هر کس علناً در انظار، اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر خود عمل، به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود. اگر مرتکب کاری شود که نفس آن کیفر ندارد ولی عفت عمومی را جریحه‌دار کند، فقط به همین میزان حبس یا شلاق محکوم خواهد شد. همچنین در این موارد امکان تبدیل مجازات به جزای نقدی وجود دارد.

منابع: ماده ۸۳۵ قانون

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
هادی رستمی
هادی رستمی

دکترای حقوق

۵٫۰

موجب ماده ۸۳۵ قانون هرکس علنا در انظار و اماکن عمومی‌و معابر تظاهر به عمل حرامی‌نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه‌یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد.
درصورتی‌که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی به جریحه دار شدن عفت عمومی‌بیانجامد، فقط به حبس از ده روز تا دو ماه‌یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

و امکان اینکه جزای نقدی شود وجود دارد

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،هرکس علنا در انظار و اماکن عمومی‌و معابر تظاهر به عمل حرامی‌نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه‌یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد.
درصورتی‌که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی به جریحه دار شدن عفت عمومی‌بیانجامد، فقط به حبس از ده روز تا دو ماه‌یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

۱۸ وکیل متخصص شرب خمر آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید