بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حمل شیشه چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام
اگر کسی بدون سابقه برای اولین بار ۴۷ گرم شیشه ازش گرفته باشند مجازاتش چیست ممنون از راهنمایتون

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

حمل ۴۷ گرم شیشه طبق قانون در دسته جرایم با مجازات سنگین قرار دارد که در صورت نبود شرایط خاص اعدام، به ۲۵ تا ۳۰ سال حبس و جزای نقدی منجر می‌شود.

این مجازات کلی است، اما شرایط دقیق دستگیری و وضعیت متهم می‌تواند وضعیت پرونده را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مجازات حمل ۴۷ گرم شیشه

بر اساس قوانین مبارزه با مواد مخدر، نگهداری یا حمل مت‌آمفتامین یا همان شیشه به میزان بیش از ۳۰ گرم می‌تواند مجازات‌های سنگینی در پی داشته باشد. طبق پاسخ وکلا، با توجه به مقررات الحاقی، در صورتی که شرایط خاصی نظیر کشیدن سلاح یا مقابله با مأموران وجود نداشته باشد، مجازات این میزان ماده از اعدام به حبس درجه یک یعنی ۲۵ تا ۳۰ سال و جزای نقدی تبدیل می‌شود. بنابراین برای فرد بدون سابقه با ۴۷ گرم شیشه، در حالت عادی حکم حبس طولانی‌مدت و جریمه نقدی صادر خواهد شد.

منابع: قانون مبارزه با مواد مخدر، ماده ۸ و ماده ۴۵ الحاقی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محسن نریمانی ده نوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۹۴ مشاوره موفق

به حبس از ۲۵ تا ۳۰ محکوم می شود

ماده ۴۵ (الحاقی ۱۳۹۶/۰۷/۱۲)
مرتکبان جرائمی که در این قانون دارای مجازات اعدام یا حبس ابد هستند در صورت احراز یکی از شرایط ذیل در حکم مفسد‌فی‌الارض می‌باشند و به مجازات اعدام و ضبط اموال ناشی از مواد مخدر یا روانگردان محکوم و در غیر این‌صورت حسب مورد «مشمولین به اعدام» به حبس درجه یک تا سی سال و جزای نقدی درجه یک تا دو برابر حداقل آن و «مشمولین به حبس ابد» به حبس و جزای نقدی درجه دو و در هر دو مورد به ضبط اموال ناشی از جرائم مواد مخدر و روان‌گردان محکوم می‌شوند:

الف ـ مواردی که مباشر جرم و یا حداقل یکی از شرکا حین ارتکاب جرم سلاح کشیده یا به قصد مقابله با ماموران، سلاح گرم و یا شکاری به همراه داشته باشند.

ابراهیم صفری
ابراهیم صفری تأیید‌شده
۷ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۴ مشاوره موفق

ماده ۸ـ هر کس هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین و یا لیزرژیک اسید دی ‌اتیل آمید (ال.اس.دی)، متیلن دی اکسی‌ مت ‌آمفتامین (ام.دی.ام.آ. یا آکستاسی)، گاما هیدروکسی بوتیریک اسید (جی.اچ.بی)، فلونیترازپام، آمفتامین، مت آمفتامین (شیشه) و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد را وارد کشور کند و یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش نماید و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهدشد. (اصلاحی مصوب ۱۳۸۹/۰۵/۰۹)
۱ـ تا پنج سانتی گرم ،از پانصدهزار ریال تایک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.
۲ ـ بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق.
۳ ـ بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
۴ ـ بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
۵ ـ بیش از پانزده گرم تا سی گرم ، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
۶ ـ بیش از سی گرم ، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۳۳۹ مشاوره موفق

سلام.....۲۵تا۳۰سال حبس و جزانقدی

امیرمحمد پوررستمی
امیرمحمد پوررستمی
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۳٫۵

۲۵تا۳۰سال حبس و جزانقدی

۲۳۵ وکیل متخصص مواد مخدر آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید