بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حق سابقه دار کردن پلاک ثبتی در باغ اعیانی بر عهده دارنده سند اعیانی نیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

درود،
سندی در اختیار ما میباشد که بسیار قدیمی و سند باغ اعیانی مشاع است. صرف نظر از اینکه مالک اعیانی که باشد که باید خریداری شود تا سند کامل شود آیا برابر قانون سابقه دار کردن
باغ (ملک=پلاک) در شهرداری (چون در محدوده شهر و شهرداری است) آیا با توجه به اینکه هنوز عرصه خریداری نشده این هزینه سابقه دار کردن باغ در شهرداری بر عهده مالک سند اعیانی است یا دارنده عرصه؟
هزینه خرید قسمت عرصه باغ دایر که گویا %۵ تا ۳۰% ارزش کارشناسی روز ملک است بر چه مبنایی است؟ (یعنی بر چه مبنایی اعداد یبین ۵ تا ۳۰% انتخاب می شود؟)
سئوال واضح است لطفا پاسخ روشن بدهید
سپاس

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

سند رسمی اعیانی معمولاً مربوط به املاک وقفی است که عرصه آن‌ها به نام اوقاف ثبت شده و باید سابقه ثبتی آن از اداره ثبت استعلام شود. همچنین نوع بهره‌برداری بر اساس قرارداد پایه میان مالک عرصه و اعیان است و تعیین درصد و قیمت عرصه به نظر کارشناس رسمی بستگی دارد.

این روال عمومی املاک اعیانی است، اما تعیین دقیق تکالیف مالی و هزینه‌ها به وقفی بودن یا نبودن عرصه و قرارداد اولیه شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

وضعیت ثبتی و تعیین قیمت عرصه باغ اعیانی

اسناد رسمی اعیانی معمولاً روی اراضی وقفی صادر می‌شوند که عرصه آن‌ها متعلق به اداره اوقاف است؛ بنابراین پیش از هر کاری باید سابقه پلاک از اداره ثبت استعلام شود. تعهدات و نوع بهره‌برداری شما تابع قرارداد اولیه میان مالک عرصه و اعیان است. چنانچه خرید عرصه مطرح باشد، درصد ارزش و نرخ نهایی آن صرفاً با ارزیابی کارشناس رسمی مشخص می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
فریدالدین اسماعیلی ایوانکی
فریدالدین اسماعیلی ایوانکی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۴۵۶ مشاوره موفق

اصولا صدور سند رسمی اعیانی تنها در خصوص اموال اوقافی روی میدهد و بنابراین باید سابقه ثبتی داشته باشد، در خصوص تعیین قیمت عرصه بر فرض که رقمی مابین ۵ تا ۳۰ درصد باشد ختم باز تشخیص آن با کارشناس خواهد بود

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۰۸ مشاوره موفق

سند رسمی اعیانی معمولا مربوط به اراضی وقفی است که سند عرصه بنام اوقاف می باشد . بهتر است در مورد سابقه ثبتی سند مذکور از اداره ثبت استعلام نمایید .

سیدیوسف حسینی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۸ مشاوره موفق

ابتدا باید رابطه پایه مالک اعیانی و مالک عرصه و مدت باقیمانده از آن مشخص شود،چون اگر در رابطه پایه نوع بهره برداری مالک اعیانی مشخص شده باشد مثلا باغ ،بدون اجازه مالک عرصه نمیتواند بهره برداری را مثلا به ساختمان تغییر دهد.

محسن سلمان زاده ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۷۰ مشاوره موفق

سند رسمی اعیانی مربوط به اراضی وقفی بوده که سند عرصه بنام اوقاف می باشد از اداره ثبت سابقه ثبتی استعلام شود

۱۳ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید