بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حق حضانت طفل را چگونه میتوانم دریافت کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

من تقریبا یک سال نیم پیش باشوهرم طلاق توافقی گرفتم چون کلیه هاش خراب بودن و کبدش هم مشکل داشت در طول زندگی سختی بساری کشیدم و بعد از تاریخ طلاق در زمان عده ۴۰ روز بعد به بیمارستان رفت و نزدیک بر چهار ماه بعد از تاریخ طلاق فوت نمود هر دو کلیه اش از کار افتاده اند بنده دو دختر و یک پسر صغیر دارم و قیومیت بچه صغیر هم دارم چون طلاق گرفتم دامادم به دستور دخترم آمدند در خانه پدریش که دو تا خانه هستن جوش دادن و من با یک بچه ۶ ساله حدودا یک سال نیم هست داخل خونه نرفتیم و فقط به خاطر طلاق گرفتم و به گفته خود دخترام و دامادم که به من ارث تعلق نمیگیره و حقی ندارم داخل خونه بشم.
آیا بچه ۶ ساله حق ندارد؟
آیا بنده باید سکوت کنم در مقابل ظالم و برجی یک میلیون اجاره خونه بدم؟
خواهشن راهنمایم کنید ممنون ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

فرزند صغیر قطعا از پدر ارث می‌برد و سهم‌الارث و نفقه او از اموال متوفی قابل مطالبه است. همچنین اگر بتوانید رجوع در زمان عده را با دو شاهد ثابت کنید، وضعیت ارث و مهریه خودتان نیز تغییر خواهد کرد.

این شرایط به موقعیت زمانی طلاق و وضعیت اثبات رجوع بستگی دارد و ممکن است با توجه به نوع طلاق شما متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

حقوق مالی فرزند و احتمال اثبات رجوع

فرزند خردسال شما یقینا دارای حق ارث است و سهم‌الارث او از اموال پدرش باید پرداخت شود. حقوق فرزند از جمله نفقه از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه می‌شود، بنابراین اقدام سریع‌تر ضروری است. درباره خود شما، اگر طلاق رجعی بوده باشد و بتوانید با دو شاهد رجوع در زمان عده را ثابت کنید، امکان پیگیری ارث و مهریه فراهم خواهد شد. محروم کردن فرزند از سهم‌الارث و خانه پدری مبنای قانونی ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سیدمهرداد توسلی

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۲۰ مشاوره موفق

بسمه تعالی : چنانچه بتوانید ثابت کنید در زمان عده رجوع کرده اید همه چیز بنفع شما برمیگردد . و اما از نظر فرزند که بالیقین دارای حق ارث هست و سهم الارث ایشان قابل مطالبه .. و دوم اینکه اگر بتوانید با دو نفر شاهد ثابت کنید که رجوع کردید ولو با یک لبحند همسر مبنی بر رجوع از طریق مطالبه مهریه نیز قابل رسیدگیست و اما مورد آخر هر گونه حقوق فرزند از نظر نفقه اقارب از زمان تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد لذا سریعتر اقدام کنید تا از اموال پدر مرحومشان پرداخت گردد

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

تعلق نگرفتن ارث یک بحث است ، حق نداشتن به داخل خانه بحثی دیگر

۲۷۷ وکیل متخصص حضانت فرزند آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال