بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حضانت و ملاقات فرزند چطور انجام میشه؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۸ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام، ضمن عرض تشکر و قدردانی از سایت خوب و وکلای حرفه ای و با مسئولیت، بنده برای موضوع فوق نیازمند یاری وکیل خوب و متخصص و باتجربه در موضوع حضانت و ملاقات میباشم. خلاصه موضوع پرسشها و یافتن وکیل مناسب این موضوع خاص عبارت است از اینکه بنده بدلیل نوع شغلم که در پروژه های پالایشگاهی فعالیت داشته ام لذا به ناچار سالهای ابتدایی کارم را در بیابانها و نقاط دورافتاده بدون امکانات سپری نمودم تا کسب تجربه نموده و اندکی نیز زیرساخت‌های مالی و رفاهی را تقویت نمایم، بدین جهت هم دیر ازدواج نمودم و هم دیر صاحب فرزند شدم. سال ۹۸ صاحب دختری بسیار عزیز شدیم اما متاسفانه همسرم بدلیل تحت نفوذ بودن پدر و مادرش، از آنجا که اختلافاتی میان بنده و برادر خانمم که سابقه دار و کلاهبردار مالی است ، پیش امده بود، خانواده همسرم سم زیاری وارد زندگی ما نمودند تا اینکه فرزندم را فرصت مناسبی برای فشار به بنده دیدند و با وجود زحمات و تلاشها و هزبنه های بالا تا به دنیا امدن فرزندم بدلیل بارداری پرریسک همسرم در سن بالا که ۲سال قبلش هم سقط جنین داشته است، اما به محض فارغ شدن همسرم طوری رفتار کردند که گویی بنده یک غریبه هستم. به تشخیص خودشان بچه را هر جایی میبرند و مسافرت میروند و هرکاری بخواهند میکنند و در صورت اعتراض بنده همسرم ورود کرده و با دعوا و توحین و تهدید رفتن و بردن فرزند بنده را به محرومیت از دیدن دخترم تهدید میکرد، در نهایت چند ماه پیش بدون هیچ دلیلی قهر کرد و با بچه از خانه رفت، ۴ماه نتونستم ببینم دخترم را و در نهایت هم هفته ای ۶ساعت حق ملاقات دادند که نصف این مدت هم در اتوبان تهران کرج صرف رفت و آمد میشود. زیرا منزلمان تهران است اما آنها کرج هستند، تمام اختیار بچه من دست پدرخانمم است، الان ۲سال و ۸ماه سن دارد دخترم و حدود یک سال میشود که بنده هفته ای ۶ساعت میبینمش اما پدرخانم بنده هر زمان بخواهد بچه را برمیدارد و به مسافرتهای چند روزه و حتی چند هفته میبرد. حتی برای تحقیر کردن بنده بارها موضوع را به من گوشزد مینماید و بادآوری میکند که پدر واقعی بچه ایشان است نه من..جدیدا نیز بعد از گذشت ۱سال تازه برای بیشتر اذیت کردن بنده میگویند باید بیایی کلانتری تحویل بگیری و کلانتری مرکزی کرج که بسیار شلوغ و پر از متهمهای گوناگون است میبرند برای تحویل...میگویند رضایت بده که تا ۱۸ سالگی حضانت دخترم را به پدرخانمم بدهم و حق ملاقات نداشته باشم تا سن ۱۸ سالگی...در هر موضوعی که بنده به میلشان رفتار نکنم بلافاصله از طریق این بچه مظلوم به من فشار می آورند...واقعا نمیدانم چه راه چاره ای دارم...لطفا اگر راه عدالتی وجود دارد ممتون میشم راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان قبول مسئولیت بفرمایید. (تمامی موارد را با صداقت کامل مطرح نمودم تا شاید بتوانم واقعا راه چاره مناسبی بیابم.) پوزش بابت طولانی شدن متن فوق.
باتشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن تا زمان بلوغ با پدر است، بنابراین سپردن حضانت به پدربزرگ یا سلب دائمی آن اعتباری ندارد. برای افزایش زمان ملاقات فرزند و تغییر محل نامناسب تحویل طفل، باید از طریق دادگاه دادخواست بدهید.

این چارچوب قانونی است، اما تغییر زمان و محل ملاقات به تصمیم دادگاه بر پایه مصلحت فرزند شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

قواعد حضانت طفل و امکان تغییر شرایط ملاقات

حضانت کودک تا سن ۷ سالگی در اولویت با مادر است و واگذاری آن به پدر بزرگ معنایی ندارد، زیرا حضانت و ملاقات حق و تکلیف قانونی والدین است و سلب دائمی آن معتبر نیست. چنانچه مادر صلاحیت نگهداری نداشته باشد می‌توانید دعوای سلب حضانت طرح کنید. همچنین برای افزایش ساعات ملاقات و تغییر محل تحویل کودک از کلانتری به مکانی مناسب‌تر، می‌توانید دادخواست مربوطه را به دادگاه ارائه دهید تا با در نظر گرفتن مصلحت طفل تصمیم‌گیری شود. در کنار این موارد، امکان طرح دعوای تمکین نسبت به همسر نیز در دادگاه وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ سال پیش
زینب ایمانی
زینب ایمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۷۳ مشاوره موفق

باسلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و پس از آن با پدر خواهد بود.
میتوانید جهت ملاقات و یا افزایش روزهای ملاقات به دادگاه دادخواست دهید
و همچنین از دادگاه درخواست نمایید که درصورت امکان محل تحویل کودک را در محل دیگری تعیین نمایند.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۹۲ مشاوره موفق

سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و تحت شرایطی امکان اقامه دعوای سلب حضانت وجود دارد
جهت لاقات با فرزند و تغییر در میزان محل آن اولین راهکار توافق می باشد که و چنانچه امکان توافق نبود از دادگاه تقاضای اعمال تغییرات نمایید که البته دادگاه با در نظر گرفتن مصلحت طفل اتخاذ تصمیم می کند

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۰۸ مشاوره موفق

دوست گرامی : مطابق قانون حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر بوده و بعد از آن با پدر است . توصیه میشود در خصوص درخواست تمکین همسرتان دعوی مقتضی را مطرح کرده و همینطور از طریق دادگاه درخواست افزایش ایام ملاقات را مطرح کنید .

عذرا نصرآبادی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۴۵ مشاوره موفق

سلام .حضانت تا۷سالگی بامادر است وبعد ان تا بلوغ با پدر وبعد از بلوغ باخود فرزند که تصمیم بگیرد لذا شرط اسقاط حق حضانت وملاقات از خود بی اعتبار است

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
مسعود مهریار ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۲ مشاوره موفق

با سلام
نگهداری فرزند تا هفت سالگی با مادر و پس از آن با پدر است.
در مورد افزایش مدت زمان ملاقات به دادگاه مراجعه نمایید

محجوبه یداله پور ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۴ مشاوره موفق

سلام، می توانید دادخواست ملاقات با فرزند طرح کنید و کلیه دلایل خود را در دادگاه ارائه نمایید.

شقایق امیری ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

بادرود
در جایی که شما و همسرتان هستید دادن حضانت به پدر زوجه بی معناست چون حضانت هم حق وهم تکلیف شماست وطبق قانون حضانت تا۷ سالگی با مادر است مگر مادر صلاحیت نداشته باشد ودر خصوص ملاقات دادگاه تعیین وتکلیف میکند

علیرضا زرینه پور ۴ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۳ مشاوره موفق

باسلام
طبق ر ای د ادگاه

۱۶ وکیل متخصص خانواده آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید