بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حضانت فرزندم با مادرش می باشد می توانم مجدد برای گرفتن حضانت فرزندم اقدام کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

سلام وقتتون بخیر و شادی بنده سال ۹۷ از همسرم جدا شدم وایشون بجای حق و حقوقشون فرزندشون رو مطالبه کردند و از حق و حقوق خودشون کامل گذشتند زمان طلاق دختر من ۶.۵ ساله بوده و اکنون ۷ سال کامل را پرکرده و وارد ۸ سال شده آیا میتوانم دلایلی مطرح کنم که حضانت فرزندم رو بگیرم ؟ آیا ایشان میتواند مجدد درخواست مهریه بدهد ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان درخواست مجدد مهریه از سوی مادر وجود ندارد، اما شما می‌توانید با ارائه دلایل و مدارک کافی برای بازپس‌گیری حضانت فرزند اقدام کنید.

این قاعده کلی است و نتیجه پرونده شما بستگی به دلایل و شرایطی دارد که برای سلب حضانت از مادر ارائه می‌دهید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان بازپس‌گیری حضانت و رد مهریه مجدد

درخواست دوباره مهریه از طرف همسر سابق شما کاملا منتفی است و ایشان حقی در این باره ندارد. با توجه به شرایط سنی فرزند، شما می‌توانید دادخواست تغییر حضانت را مطرح کنید. بازپس‌گیری حضانت فرزند منوط به این است که بتوانید دلایل کافی و محکمه‌پسند به دادگاه ارائه دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

هادی رستمی
هادی رستمی
۷ سال پیش

دکترای حقوق

۵٫۰

درخواست مجدد مهریه ی ایشان کاملا منتفی است
اماشما می توانید با ارائه دلایل کافی حضانت را مجددا پس بگیرید

۳۰۶ وکیل متخصص حضانت فرزند آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال