حساب بانکی من به دلیل اتهام وارده مسدود شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

سلام
من چن روز پیش حسابای بانکیم مسدود شد، پیگیر شدم گفتن دادستانی نامه زده که بالاخره متوجه شدم تو اردبیل ازم شکایت شده، من خودم ساکن تهرانم، رفتم سیستم ثنا ثبت نام کردم، زدن که اجرای حکم نسبت به اتهام کلاهبرداری و محکومیت تعزیرات حبس تعزیری در دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل به تاریخ ____ ثبت گردید و به شعبه چهارم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اردبیل ارجاع شد.
میخواستم ببینم تکلیفم چیه؟
چیکار باید بکنم؟
من خودم از همه چی بی خبرم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به بی‌خبری شما از روند رسیدگی، رأی صادره غیابی است و باید ظرف ۲۰ روز از تاریخ اطلاع، نسبت به آن واخواهی کنید. برای این کار باید به شعبه اجرای احکام دادگاه مربوطه مراجعه نمایید.

این مسیر کلی واخواهی است، اما اقدام موفق به نحوه اطلاع‌رسانی اولیه و آمادگی شما برای تأمین قرار بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان واخواهی از حکم غیابی در اجرای احکام

اگر در جلسات رسیدگی دادگاه حضور نداشته‌اید و ابلاغ واقعی به شما نشده است، رأی صادرشده غیابی محسوب می‌شود. شما می‌توانید ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اطلاع از حکم، تقاضای واخواهی خود را ثبت کنید. برای پیگیری باید شخصاً یا از طریق وکیل به شعبه چهارم اجرای احکام در اردبیل مراجعه فرمایید. حتماً هنگام مراجعه یک ضامن کارمند جهت کفالت یا یک سند ملکی آزاد برای وثیقه همراه داشته باشید تا در صورت صدور قرار تأمین با مشکل مواجه نشوید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام

اگر در جلسات رسیدگی شرکت نکردید رای غیابی و قابل واخواهی ست
به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و تقاضای واخواهی کنید
حتما موقع رفتن با خودتان یک نفر کارمند جهت کفالت یا یک سند آزاد برای وثیقه همراه ببرید

زهره کشاورزی

زهره کشاورزیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۷۶ نظر)

با سلام اگر ابلاغ قانونی بوده امکان واخواهی ظرف ۲۰ روز از تاریخ اطلاع وجود دارد

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام باید به همان دادگاه مراجعه و از حکم غیابی واخواهی کنید .

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بایستی از حکم صادره واخواهی نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید