بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

جعل امضا هبه نامه عادی ثابت شده چکار کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

باتوجه به اینکه شوهرم یک هبه نامه عادی مهریه و کلیه حقوق تایپی تهیه و امضا و اثر انگشت زده و نظر کارشناسی مبنی بر رد بود و ثابت شد که متعلق به من نیست . چه مدت بعد از صدور حکم میتوانم شکایت کنم ؟؟
ایا اصلا میتوانم شکایت جعل امضا و اثر انگشت و استفاده از سند مجعول بکنم .

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با تأیید کارشناس مبنی بر ساختگی بودن امضا، این اقدام جنبه کیفری پیدا کرده و امکان ثبت شکایت بابت جعل و استفاده از سند مجعول علیه همسرتان وجود دارد.

امکان شکایت وجود دارد، اما زمان‌بندی و نحوه پیگیری به وضعیت پرونده قبلی و تصمیم نهایی دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان شکایت کیفری به دلیل جعل هبه‌نامه

با اثبات این موضوع که امضا و اثر انگشت هبه‌نامه متعلق به شما نیست، رفتار صورت‌گرفته واجد جنبه مجرمانه است. بر اساس نظر وکلا، شما می‌توانید علیه همسرتان شکایت کیفری با عناوین جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید. این اقدام به پشتوانه نظریه کارشناسی که جعل را محرز دانسته قابل پیگیری خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
غلامرضا قربانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۷ · ۸۶ مشاوره موفق

با سلام
درصورتیکه کارشناس جعل امضا را تایید نموده است موضوع دارای جنبه مجرمانه داشته ومیتوانید به اتهام جعل واستفاده از سند مجعول علیه همسرتان شکایت کیفری نمایید

۳۰۹ وکیل متخصص جعل آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال