بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ثابت کردن عسر و حرج با اظهار نامه یا صورت جلسه ممکن است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

با سلام وقتتون بخیر

سوالی داشتم در خصوص عسر و حرج و ثابت کردن ان همسرم با اینکه منو به منزل راه نمیده ولی در تمامی پرونده ها گفته که زوجه حاضر به بازگشت نیست در صورتی که منم از خودم دفاع میکنم ولی بی تاثیره؟! حال یک سال هست که همسرم منو به حال خودم رها کرده نه طلاق میدهد نه اجازه بازگشت در ضمن شکایت ترک انفاق نفقه مهریه تقدیم دادگاه کردم ولی ترک انفاق رو رد کردن و نفقه و مهریه درحال رسیدگی در حال حاضر من باید چه کنم؟! باید صیر کنم تا اقساط مهریه تموم شه بعد همسرم طلاق بده؟ در ضمن همسرم راضی به طلاق توافقی هست ولی به میزان۳ سکه بنده الان باید چیکار کنم تا ثابت شه که همسرم منو تو سختی قرار داده و اجازه بازگشت نمیدهد؟
خیلی ها میگن برو سره زندگی اگه نذاشت زنگ بزن به پلیس ولی همسر من خیلی زرنگه مطمئنم پلیسم میپیچونه و کاری میکنه صورت جلسه نکنه خیلیا هم میگن اظهار نامه بفرست به نظر شما کدوم راه درسته؟
با تشکر

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
محمدحسن کاظمی پرکوهی

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

با سلام
هم اظهارنامه هم گزارش پلیس و هم استشهاد محلی همه با هم در کنار هم می تواند برای شما تامین دلیل محسوب شود که در آینده بتوانید علیه ایشان حق و حقوق قانونی خود را به اجرا بگذارید.

۲۰ وکیل متخصص طلاق از طرف زن آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال