آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام. من محکوم به پرداخت ۵۰۰ میلیون شدم. شاکی حسابهایم را در تاریخ ۸ مهر توقیف کرد و ما ۱۲ آبان پیش قاضی اجرا توافق کردیم و نوشتیم که من کلا ۳۰۰ میلیون بدهم و پرونده مختومه شود ولی چیزی در توافق نگفتیم که حسابهای توقیفی آزاد شوند، فقط گفتیم کل طلب ۳۰۰ تومان است با مهلت پرداخت یکماهه. حالا من ۳۰۰ تومان را از خانوادهام گرفتم و پرداخت کردم و ریختم به حساب ولی شاکی رفته ۵۰ تومان هم از حساب توقیفیام برداشت کرده یعنی اینجور جمعا ۳۵۰ گرفته نه ۳۰۰. بهش زنگ زدم میگم کل توافق ما ۳۰۰ بود، اون ۵۰ تومان اضافه را برگردون، میگه ما صحبتی از آزاد کردن توقیف حساب نکردیم و الکی میگه منظور من ۳۰۰ بعلاوه پول تو حساب بوده و اضافه را پس نمیدهد. به نظرتون با توجه به اینکه تو توافق نوشتیم کل طلب ۳۰۰ باشه و اسمی از توقیف حساب هم نیوردیم، میشه به استناد اون توافق ۵۰ تومان را ازش پس بگیرم یا اون میتونه به این استناد کنه که چون اسمی از توقیف حساب نیامده، میتوانسته اون ۵۰ تومان رو برداشت کنه؟
با توجه به شرایطی که شما بیان کردهاید، به نظر میرسد که توافق صورت گرفته در حضور قاضی اجرا مبنی بر پرداخت **۳۰۰ میلیون تومان** به عنوان تسویهحساب کل بدهی بوده است. در این صورت، شاکی حق ندارد مبلغ بیشتری از شما دریافت کند و اگر از حساب توقیفی شما مبلغی برداشت کرده که باعث شود مجموعاً بیش از ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کرده باشد، باید آن مبلغ اضافی را به شما بازگرداند.
در توافقنامهای که در حضور قاضی اجرا نوشته شده است، اگر به وضوح ذکر شده باشد که کل بدهی ۳۰۰ میلیون تومان است و این توافق به عنوان تسویه نهایی مورد قبول قرار گرفته، شما میتوانید با استناد به این سند، درخواست استرداد مبلغ اضافی را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید.
طبق قانون مدنی ایران، **مواد ۱۰ و ۲۱۹**، تمامی توافقات و قراردادها به عنوان سندی که بین طرفین لازمالاجرا هستند، معتبر بوده و طرفین موظف به رعایت مفاد آن هستند، مگر اینکه خلاف قانون و نظم عمومی باشد. بنابراین، شاکی نمیتواند به بهانه عدم ذکر آزادسازی توقیف حساب، مبلغ بیشتری را از شما برداشت کند.
در صورت عدم همکاری شاکی، میتوانید از طریق دادگاه صالح درخواست صدور حکم استرداد مبلغ اضافی را مطرح کنید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.