بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تودیع دستمزد کارشناسی به عهده چه کسی می باشد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

سلام
اگر در پرونده ای در مرحله تجدید نظر خواهی، خواهان و خوانده هر دو تجدید نظر خواه و تجدید نظر خوانده باشند (پرونده تحریر ترکه) و دادگاه تجدید نظر قرار کارشناسی صادر کرده باشد اولا چند کارشناس تعیین می کند و ثانیا تودیع دستمزد کارشناسی به عهده چه کسی می باشد؟ پرونده در مرحله تجدید نظر در شعبه عمومی و حقوقی بوده دالان برای تودیع دستمزد دوباره به همون شعبه بدوی یعنی شورا ارجاع شده و چهار کارشناس تعیین کرده آیا درسته؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
حسن اکبرتبار کامی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۴۶ مشاوره موفق

با سلام، تعداد کارشناس همیشه به صورت فرد می‌باشد، برای وهله اول یک‌نفره، وهله دوم سه‌نفره، وهله سوم پنج‌نفره و به همین ترتیب.
اگر اعتراض به نظر کارشناسی هئیت سه نفره باشد کارشناس پنج‌نفره تعیین خواهد شد، و هزینه کارشناسی با کسی می‌باشد که به نظر کارشناسی اعتراض کرده باشد.
نهایتا اینکه گاهی ممکن است در وهله اول دو یا سه یا چهار کارشناس تعیین بشود که ترکیبی از کارشناسان با صلاحیت‌های مختلف(مثلا کارشناس حسابرسی، ملک، ثبت و بانکی) می‌باشد.
و مضافا هرگاه طرفین هردو درخواست کارشناسی داده باشند دستمزد کارشناسی به تساوی باید از سوی طرفین پرداخت گردد...

۲۷۶ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال