آیا دادخواست تحویل مبیع به طرفیت وکیل بلاعزل صحیح است؟
در سال ۱۳۹۲ آپارتمانی را پیشخرید کردهام که دو فروشنده دارد. یکی از فروشندگان وکالت بلاعزل به پسرش داده و قرارداد از ابتدا با پسر منعقد شده است. دادخواست تحویل مبیع را به طرفیت فروشنده اول و پسر فروشنده دوم (دارنده وکالت بلاعزل) تقدیم دادگاه کردهام. آیا دادگاه میتواند دعوا را به دلیل طرف قرار دادن وکیل بهجای موکل رد کند؟ در صورت رد، آیا باید حقالوکاله خواندگان را بپردازم؟ راهکار چیست؟
دادخواست الزام به تنظیم سند و تعهدات قراردادی باید به طرفیت مالک رسمی مطرح شود و طرح دعوا صرفاً به طرفیت وکیل صحیح نیست، هرچند برخی وکلا طرف قرار دادن امضاکننده قرارداد را نیز لازم دانستهاند.
اینکه دعوای شما پذیرفته شود یا رد شود، به این بستگی دارد که مالک رسمی پلاک ثبتی دقیقاً چه کسی است و قرارداد چگونه امضا شده است.