تماس از دادسرا برای مصالحه، عدم ابلاغ شکایت در ثنا

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۹ #64834476

با سلام، از بنده شکایت شده و از دادسرا به من زنگ زدن برای مصالحه ولی چون کارمندم نتونستم برم و منتظر ثنا هستم ولی هنوز برام هیچ پیامکی نیومده. ممکنه تماس صرفا جهت تهدید از طرف شاکی بوده باشه توسط آشنا در دادسرا یا اینکه باید منتظر پروسه باشم توسط ثنا و چون دادسرا شماره من رو داره خیالم از بابت قطعیت ارسال پیامک راحت باشه ؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام احتمالا از شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش تماس داشتند اما درکل منتظر ابلاغیه از دادسرا باشید

سلام ممکن است از شورا جهت سازش تماس گرفته باشند میتوانید مراجعه کنید ولی در کل ابلاغ از طریق عدل ایران انجام میشود

سلام

ممکن است پرونده برای سازش به شورا ارجاع شده و تماس از سوی شورا بوده باشد که عدم حضور شما موجب عدم سازش است

سلام منتظر ابلاغیه باشید

سلام، وقت بخیر هرگونه تشکیل جلسه به هر منظور با صدور ابلاغیه صورت می پذیرد.

سلام
در صورتی که دلایل اتهام علیه شما موجه باشد برای شما ابلاغیه می آید در غیر این صورت بدون احضار شما منع تعقیب صادر می شود .

با سلام
اصولا از دادسرا با طرفین تماس نمیگیرند برای اطمینان به سایت عدل ایران /اطلاع رسانی پرونده/اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی /کلیک بر روی پرونده مورد نظر/کلیک بر روی روند پرونده مراجعه نمایید تا از سیر پرونده اطلاع یابید.