تغییر کاربری زمین آموزشی بعد از ۵ سال ممکن است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۷ #05772823

سلام، سال ۹۷ یک قطعه زمین با کاربری آموزشی از پدربزرگم به ارث رسید. اون موقع بهمون گفتند اگر پنج سال زمین همینجوری باقی بمونه و آموزش و پرورش هم لازم نداشته باشه بعد از پنج سال کاربری زمین عوض میشه. خواستم بدونم درسته؟ کاربری به این راحتی عوض میشه؟ چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق قانون تعیین وضعیت املاک مهلت ۵ ساله صرفا جهت امکان بهرمندی از حقوق مالکانه است و ربطی به تغییر کاربری ندارد

بهتر است کاربری فعلی را از شهرداری استعلام نمایید.

باسلام، این مهلت اجرای طرح است ۵ سال می‌ باشد و تغییر کاربری در صلاحیت شهرداری و از اونور مربوط به آن می باشد.

با سلام ۵ سال مهلت اجرای طرح است و تغییر کاربری مقررات جداگانه ای دارد.

سلام

علی القاعده تغییر کاربری تحت شرایطی از سوی شهرداری اتفاق میافتد و بلااستفاده ماندن موجب تغییر کاربری نیست

سلام، تغییر کاربری زمین درصورت لزوم در صلاحیت کمیسیون ماده ۵ شهرداری است

سلام دوست خوبم
شما بعد پنج سال به اداره شهرداری یا دهیاریاگه در روستا هستید مراجعه نمایید موظف به استعلام از اداره آموزش و پرورش هستند که آیا این زمین را نیاز دارید یا نه که می بایست در صورت مثبت بودن اقدام به احداث مدرسه کنند در غیر این صورت پاسخ منفی باشه کاربری لغو میشه
که لازم به ذکر است بعلت کمبود فضای آموزشی در کشور ما بعید می‌دونم آموزش پرورش نظر منفی بده