تصادف جرحی با موتورسیکلت مقصر، عدم قید تقصیر بابت استفاده از بیمه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱ #84568593

با سلام، خرداد پارسال با یک موتوری دو ترکه تصادف کردم و مقصر شناخته شدم، موتوری سرعت غیرمجاز داشت و از راست سبقت گرفته بود اما در کروکی چیزی نوشته نشده، افسر گفت چون بیمه دارم اجازه بدم از بیمه استفاده بشه برای اون فرد و دلیل رو زده لزوم آموزش بیشتر و شتاب بی‌مورد اما در کروکی زده تصادف خسارتی، مدارک را کامل کردیم (بیمه و گواهینامه دارم) حالا برامون وقت دادگاه زدن، می‌خواستم بپرسم: ۱- در دادگاه چی باید بگم و چه اتفاقی می‌افتد؟ ۲- آیا می‌تونم در صورتی که طرف مقابل اذیت کرد در دادگاه نسبت به کروکی اعتراض کنم؟ ۳- شاهد دارم که فرد مجروح شروع به فحاشی ناموسی کرد، می‌تونم شکایت کنم؟ به جایی میرسه؟ ۴- آیا جریمه یا چیزی هست که خودم باید پرداخت کنم؟ ممنون میشم جواب بدید، خیلی مضطربم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص توهین می‌توانید شکایت نمایید و نسبت به کروکی نیز قابلیت اعتراض دارد درخواست کارشناسی داشته باشید بیمه نیز تا سقف تعهدات ملزم به پرداخت است

سلام

دیه و خسارات تا سقف تعهدات بیمه پرداخت میشود
به استناد شهادت شهود امکان اقامه شکایت دارید

با سلام
با توجه به وجود شاهد، راجع به فحاشی می توانید شکایت مطرح کنید. اعتراض به کروکی پلیس امکان پذیر است. بیمه، خسارت مالی و دیه را تا سقف تعهدات پرداخت خواهد نمود.

سلام
باب توهین فرد مجروح چنانچه یک سال نگذشته باشد می توانید شکایت مطرح کنید .
به نظر کارشناس می شود اعتراض کرد و این مطالب را در دفاع از خود در دادگاه بیان کنید
در صورتی که مقصر باشید دیه طرف مقابل تا سقف تعهداتی که بیمه نمودید توسط بیمه و مازاد آن توسط شما باید پرداخت شود

سلام شما میتوانید با توجه به فحاشی اگر شاهدی داشته باشید شکایت کیفری توهین را مطرح نمایید و بیمه تا سقف تعهدات خسارت و دیه را پرداخت می نماید، اعتراض به کروکی هم امکان پذیر می باشد.

سلام تا سقف تعهدات بیمه خسارت و دیه را پرداخت می‌کند برای فحاشی هم چنانچه شاهد دارید می توانید اقدام کنید اعتراض به کروکی هم امکان پذیر است اگر تصاویر از وسائل نقلیه وجود داشته باشد و نسبت به آن تعمیرات صورت نگرفته باشد نتیجه بهتری خواهد داشت

بادرود
دادگاه رای صادر میکنه