ترک منزل توسط زوجه، شکایت ترک انفاق از زوج، اثبات عدم تمکین

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱ #46859154

با سلام و درود، خانم یکی از دوستانم نزدیک به یک ماه هست ترک منزل کرده و به منزل پدرش رفته است و زوج به دلیل حفظ حرمت، آبرو، صبر، خویشتن داری و گذشت نه اظهارنامه برای زوجه ارسال کرده نه شکایت عدم تمکین کرده به امید اینکه با وساطت بزرگان و حفظ حریم زندگی زوجه به منزل برگردد اما زوجه علی‌رغم اینکه تا کنون به منزل بازنگشته و جواب تلفن زوج هم نمی‌دهد رفته شکایت ترک انفاق از زوج نموده است. زوج چطور می‌تواند اثبات کند که زوجه خودش رفته و متاسفانه کسی هم حاضر به شهادت دادن نیست و آیا در دادگاه محکوم می‌گردد؟ تنها سند زوج واریزی‌هایی هست که تا یک ماه قبل از ترک منزل همسرش به حساب زوجه واریز کرده و در این یک ماه که رفته دیگه واریزی نداشته. لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نفقه را تا الان پرداخت کنید و دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

قبل ازتاریخ جلسه ترک انفاق دادخواست الزام به تمکین بدن تازوجه مجبوربه بازگشت شوند درصورت عدم بازگشت به منزل نفقه یه ایشان تعلق نمیگیرد

سلام دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نماید و تا زمانی که نسوز زوجه اثبات نشود باید نفقه را بپردازد.

درود.دعوای الزام به تمکین مطرح کنید و نفقه را تا زمانی که حکم نشوز زوجه صادر نشده پرداخت کنید.

با سلام
نفقه این یک ماه هم به حساب زوجه واریز شود و بدون فوت وقت دادخواست الزام به تمکین به طرفیت زوجه مطرح نمایند.

باسلام، نفقه همچنان ولو با مقدار کم به کارت زوجه واریز شود.
سریعا دادخواست الزام به تمکین را مطرح کند.
به احتمال زیاد شکایت کیفری زوجه باتوجه به فیش های واریز نتیجه نخواهد داشت.

سلام برای یک ماه هم مبلغی واریز گردد و همزمان دادخواست الزام به تمکین بدهند