تحصیل مال نامشروع و تعلیق حبس ناشی از آن چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام . بنده به جرم تحصیل مال نامشروع در دادگاه بدوی به سه سال حبس تعلیقی محکوم شدم و به رای اعتراض کردم و زمانی که دادگاه تجدیدنظر من و شاکی را حضوری خواست فرد شاکی که رئیس اداره ام می باشد صراحتا اعلام نمود که بنده شاکی نیستم و شکایتی ندارم و فقط موضوعی را شنیده بودم و طبق قانون به مراجع قضایی گزارش کردم نه شکایت . قاضی تجدیدنظر هم اظهارات ایشان را نوشت و امضا گرفت و اجازه دفاع بیشتر به ایشان نداد و گفت چون اعلام می نمائید شاکی نیستید پس لزومی ندارد که بیشتر صحبت کنید . از من هم که معترض به رای بودم دفاعی نگرفت .
حال با توجه به اظهارات صریح شاکی و عدم وجود شاکی دیگر در پرونده به نظر شما آیا دادگاه تجدید نظر رای بر برائت اینجانب صادر خواهد کرد یا نه ؟ اگر ایشان شاکی نبوده اند و فقط گزارش کننده بوده اند پس چجوری بازپرسی و دادگاه دو سال روی پرونده وقت گذاشتند ؟
البته ایشان حقیقت را میگویند چون این موضوع را طی نامه اداری گزارش گرده بود و اصلا دادخواستی نداده بود .
لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر فراوان از شما

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

بله در نهایت شما تبرئه خواهید شد و حکم برائت شما صادر میشود و این مدت زمانی که طول کشیده است به جهت تحقیقات بوده است و جای نگرانی نیست.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید