بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تحت چه عنوان کیفری و حقوقی از ایشان شکایت و مطالبه خسارت نمایم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام.بنده مبلغی از فردی طلبکار بودم و او پرداخت نمیکرد و از طریق قانونی مطالبه وجه کردم و حکم قطعی و اجراییه علیه او صادر شد اما ایشان تمام حسابهای خود را خالی کرده و مالی هم ندارد و در عوض شروع به طرح دعوی های واهی و متعدد به قصد ایذا و با علم به عدم ذیحقی خود علیه بنده نموده تحت عناوین حقوقی و کیفری که همگی رد میشوند و منع تعقیب میخورند اما ایشان هروز دعوی جدیدی علیه بنده ثبت میکند و باعث از بین رفتن آرامش من و خانواده ام و آبرو ریزی شده و بنده متحمل هزینه های مادی و معنوی بسیاری برای اثبات عدم ذیحقی خواهان پرداخت میکنم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر انتقال اموال بعد از صدور حکم قطعی رخ داده باشد امکان شکایت کیفری فرار از دین وجود دارد و برای وصول طلب نیز می‌توان حکم جلب گرفت. همچنین برای شکایات کیفری بی‌اساس و ردشده، امکان شکایت به جرم افترا و برای هزینه‌های تحمیل‌شده، امکان دادخواست مطالبه وجه خسارت وجود دارد.

این مسیرها به شرایط پرونده شما بستگی دارد، به‌ویژه به زمان انتقال اموال و نتیجه قطعی دعاوی قبلی.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

راهکارهای قانونی مقابله با بدهکار و دعاوی واهی

در صورتی که بدهکار پس از صدور حکم قطعی اقدام به انتقال یا خالی کردن اموال خود کرده باشد، می‌توانید شکایت کیفری فرار از دین مطرح کنید. برای وصول طلب اصلی نیز از طریق اجرای احکام امکان تقاضای جلب وجود دارد. در خصوص دعاوی کیفری بی‌نتیجه که طرف مقابل علیه شما ثبت کرده و رد شده‌اند، می‌توانید شکایت کیفری افترا ثبت کنید. علاوه بر این، بابت هزینه‌هایی که برای اثبات بی‌گناهی خود متحمل شده‌اید، تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه امکان‌پذیر است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
سجاد فرهادی

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۷ مشاوره موفق

با سلام
سه موضوع مطرح میباشد؛
اولاهزینه های متحمل شده بابت اثبات طرح شکایت یا دعوایی که علیه یا به طرفیت شما مطرح شده است، لیکن میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمائید
ثانیا اگر انتقال اموال پس از صدور حکم قطعی صادر شده باشد می توانید به جرم انتقال مال برای فرار از تادیه دین شکایت نمائید.
ثالثا در صورت شکایت های کیفری علیه شما و عدم اخذ نتیجه مثبت توسط شاکی(طرف مقابل) می توان به جرم افترا شکایت نمود.

علی موحدی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۳۹ مشاوره موفق

شما میتوانید شکایت فرار از دین علیه طرف مقابل مطرح نمایید

فاطمه زارع ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۹۴ مشاوره موفق

جلب ایشان رابگیرید تامجبور به پرداخت بدهی خودشود

۴۳ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال