به یک سال حبس تعزیری محکوم شده ام، در صورتی که من اصلا کاری نکردم، چه باید کرد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام.
ببخشید من یه پرونده دارم میخواستم کمک بگیرم ازتون...خیلی فکرم مشغولشه... مامور نیرو انتظامی حکم ورود به منزل مارو نداشته ولی اومده تو حیاطمون...درگیری پیش اومد و قاضیا حرف ما رو قبول نکردن که مامورا ورود کردن با این که شاهد داشتیم. واس منم یه سال جبس تعزیری بریدن واس تمرد.. در صورتی که من اصن کاری نکردم. حکمم قطعی زدن که نتونم اعتراض بزنم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

حکم تمرد قابل تجدیدنظر است و در صورت قطعیت نیز تحت شرایطی امکان اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور وجود دارد. همچنین گرفتن رضایت از شاکی می‌تواند باعث تخفیف یا تعلیق مجازات توسط دادگاه صادرکننده حکم قطعی شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

راه‌های پیگیری پس از حکم قطعی تمرد

ابتدا باید دقیقاً بررسی کنید که آیا حکم واقعاً قطعی شده است یا همچنان مهلت تجدیدنظرخواهی دارد، زیرا رسیدگی به تمرد باید قابلیت تجدیدنظر داشته باشد. اگر رأی واقعاً قطعی شده باشد، تحت شرایط قانونی امکان درخواست اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور وجود دارد. علاوه بر این، بهترین اقدام عملی تلاش برای اخذ رضایت از شاکی است. در صورت جلب رضایت، پرونده بار دیگر به دادگاه صادرکننده رأی قطعی فرستاده می‌شود تا مجازات حبس را تخفیف داده یا تعلیق کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد باقری

محمد باقری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲۶ نظر)

سلام جرم تمرد در دادسرا مورد تحقیقات قرار می گیرد در دادگاه کیفری دو حکم صادر می شود و قابل تجدیدنظر هست در نهایت پس از قطعیت حکم نیز طی شرایطی قابل اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور است بنابراین مطمئن شوید که رای قطعی شده یا خیر؟
در صورت قطعیت بهترین روش ،گرفتن رضایت از شاکی است تا پرونده دوباره به دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال شود و در مجازات شما تخفیف دهد یا طی شرایطی تعلیق کند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید