بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

به نظر شما، سرنوشت این درگیری خانوادگی چه خواهد شد و قاضی چه تصمیمی خواهد گرفت؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

در درگیری که پدرم با شوهر خواهرم در خانه آنها رخ داده که به درخواست خود شوهر خواهرم برای حل مشکل خانوادگی بوده، تنها شاهد حال حاضر مادر شوهر خواهرم است که اظهار داشته من دیدم که آقای فلانی(پدر من) و من از بالای درب منزل به داخل خانه آمده است و در تناقضی آشکار خود شوهر خواهر من گفته که پدر خانمم از داخل مغازه و برادر خانمم از بالای درب به داخل منزل آمده، که در صورتی است که من موقع درگیری نبوده ام و شکایتی واهی کرده و در گزارش مامور کلانتری آمده است که همسایگان فقط صدای سرو صدا شنیده اند.
پدرم بعد از حمله ور شدن دامادمان از خود دفاع کرده که دامادمان به پزشکی قانونی رفته و طول درمان گرفته است.
حال از شما کارشناسان سوال میکنم به نظر شما که سرنوشت این درگیری چه خواهد شد و قاضی چه تصمیمی میگیرد. ما چه دفاعیه ای انجام دهیم بهتر است.
ممنون از شما

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در درگیری‌های خانوادگی قضات معمولاً به صلح و سازش تمایل دارند، اما در صورت اثبات ضرب و جرح بر اساس گواهی پزشکی قانونی، ممکن است دیه تعلق گیرد. در صورت اثبات تناقض در شهادت‌ها و جرح شهود و در صورت عدم اقرار به درگیری، احتمال صدور قرار منع تعقیب وجود دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نقش تناقض شهود و اقرار در سرنوشت پرونده نزاع

در پرونده‌های نزاع خانوادگی قاضی ابتدا تلاش می‌کند تا موضوع به صلح و سازش ختم شود. اگر ضرب و جرح رخ داده باشد و مدارک پزشکی قانونی وجود داشته باشد، در صورت احراز، ضارب باید دیه پرداخت کند. چنانچه در اظهارات تناقض وجود داشته باشد، شما می‌توانید جرح شهود را اثبات کرده و به تناقضات استناد کنید تا منع تعقیب بگیرید. البته شرط صدور این قرار این است که در مراحل تحقیق، اقراری به درگیری صورت نگرفته باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

شما بایستی جرح شهود را اثبات نمایید و بدلیل وجود تناقضات در اظهارات طرفین احتمالا منع تعقیب صادر میشود ، اگر البته اقرار به درگیری ننموده باشید در غیر اینصورت دیه بایستی بپردازید .

هادی سالاری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

سلام معمولا در دعاوی خانوادگی قضات رای به صلح و سازش صادر می کنند. در صورتیکه ضرب و شتمی صورت گرفته مطابق با گواهی پزشکی قانونی و طول درمان ، ممکن است دیه از طرف ضارب به مضروب تعلق گیرد/.

۷۹ وکیل متخصص ضرب و جرح آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال