بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

به خاطر صحبتهای ضد و نقیض شاکی که در اداره کار داشته میشه من تبرئه بشم یا نه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام من بعد حدود سه سال از کارفرمام به دلیل مطالبات پرداخت نشده به اداره کار شکایت کردم و ایشان در جلسات رسیدگی و هیئت تشخیص اظهار داشتن که من کارمندشان نیستم و فعالیتم صرفا به صورت دورکار بوده و تایمهای کاریم اموزشگاه در آن ساعتها تعطیل میباشد ولی در استعلامهای انجام شده خلاف حرفاشون ثابت شد وقتی بعد از تلاشهای فراوان به نتیجه ی دلخواهش نرسید حدود نزدیک به سه ماه از قطع همکاری، از من به اتهام سرقت و خیانت در امانت شکایت کرد وسایلی که اصلا در اموزشگاه وجود نداشت حتی دو تا از دوستانش را هم به عنوان شاهد معرفی کرد که منو هنگام دزدی دیدن دقیقا ساعتی که من اصلا انجا نبودم، در جلسه بازپرسی همکارم شهادت دادن که همچین وسایلی انجا نبوده و بازپرس رای منع تعقیب صادر کردن ولی بعد از اعتراض شاکی اتهام خیانت در امانت جلب به دادسرا قرار گرفت در این بین همکارم رو بسیار تهدید میکردن که اگر شهادتت را پس نگیری تو رو هم به عنوان شریک جرم معرفی خواهیم نمود.
چون هدفش فقط تحت فشار گذاشتن من برای رضایت دادن در پرونده اداره کار هست و تمامی اتهامات فقط یک افترای.ممنون میشم جوابمو بدید مرسی

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ ماه پیش
محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴.۹ | ۳,۳۳۶مشاوره موفق

میتوانید متقابلا علیه آن شکایت تهمت و افترا ودروغ نسبت به مورد ذکر شده علیه ایشان دادخواست تقدیم نمائید و همچنین میتوانید پرونده اداره کار را در آن ذکر کنید و یا هر مدرکی که در مقابله با آن میتوانید استفاده کنید و شاهد هم بگیرید

مسعود زمانیان ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴.۸ | ۳۵مشاوره موفق

علیه کارفرما به دلیل تهمت افترا شکایت علیه کار فرما در همان مرجع رسیدگی کنند شکایت علیه شما اقدام کن،بعدم طی یک لایحه دفاعی شکایت شما علیه کارفرما در اداره کار و انکار ایشان در مراحل دادرسی مبنی بر کار مند بودن شما را منکر شده که بعد از برسی دادرس خلاف واقیعت مشخص شده است دروغ انکار ایشان بپرداز و از طرفی شهادت دوست شما بعنوان کارمند محل کار کارفرما با توجه به تهدید کارفرما ضمینه لایحع دفاعی خودت بکن همچنین لازم به ذکراست (انکار ایشان مبنی بر کارمند نبودن شما با توجه به اقرار کارفرما جلوی قاضی اداره کار قلاف واقیعیت مشخص شده کمک بسیار زیادی بهتون میکنه )

محمد جادری ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵ | ۱مشاوره موفق

شما هم میتوانید متقابلا علیه آن شکایت تهمت و افترا ودروغ نسبت به مورد ذکر شده علیه ایشان دادخواست تقدیم نمائید و همچنین میتوانید پرونده اداره کار را در آن ذکر کنید و یا هر مدرکی که در مقابله با آن میتوانید استفاده کنید و شاهد هم بگیرید.

۲۳۱ وکیل متخصص خیانت در امانت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید