بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بعداز حکم طلاق چه طور می توانم برای رفع ممنوع الخروجی اقدام کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

با سلام آیا پس از صدور حکم طلاق توافقی و بخشش مهریه،زوج میتواند جهت رفع ممنوع الخروجی از ثبت اقدام کند؟ یا پس از جاری شدن صیغه طلاق امکان پذیر است؟جواب این بود که تنها با حکم دادگاه امکان پذیر است.الان سوال من این است که چگونه پیش از اجرایی شدن حکم،این امر امکان پذیر است؟ بنده در ازای طلاق ،مهریه ام را بخشیدم.نه در ازای حکم اجازه دادگاه برای طلاق!

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

لغو ممنوع‌الخروجی و مسجل شدن شروط طلاق توافقی صرفاً پس از جاری شدن صیغه طلاق ممکن است و با صدور حکم دادگاه انجام نمی‌شود.

این روال کلی است و نحوه اقدام شما ممکن است به مرجع صادرکننده دستور ممنوع‌الخروجی بستگی داشته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

رفع ممنوع‌الخروجی پس از اجرای صیغه طلاق

تا پیش از اجرای رسمی صیغه طلاق، شرایط و توافقات ذکرشده در طلاق توافقی قطعی و مسجل نمی‌شود. صرف صدور حکم یا گواهی عدم امکان سازش از سوی دادگاه برای لغو ممنوع‌الخروجی کافی نیست. پس از اجرای کامل صیغه طلاق در دفترخانه، باید رونوشت سند طلاق را دریافت کنید. در نهایت با ارائه این رونوشت به اجرای احکام دادگستری یا اداره اجرای ثبت، دستور رفع ممنوع‌الخروجی صادر می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سید روح اله معزی
سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام تا زمانی که صیغه طلاق اجرا نشود ، شرایطی که در طلاق اوافقی ذکر شده مسجل نمی شود . بعد از اجرای طلاق رونوشت سند را بهاجرای احکام یا اجرای ثبت ارائه دهید تا ممنوع الخروجی لغو شود .

۴۸ وکیل متخصص طلاق توافقی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال