برای رفع انسداد حساب چه کاری باید انجام بدم؟
حساب بنده به مدت ۳ ماهه که از طرف پلیس فتا شهر ایلام بسته شده که تماس گرفتم و گفتن بخاطر واریز پول قمار بوده در حالی که بنده فروش ارز های دیجیتال میکنم و به هیچ عنوان ارتباطی با سایت های شرطبندی ندارم و اشخاصی که پول واریز میکنن رو نمیشناسم چون داخل تلگرام و واتس اپ معامله میشه.اما پلیس فتا اصلا نه جوابی میده نه اجازه میده من مدارک خرید و فروش ارزها رو بفرستم براشون.از پلیس فتای زنجان هم پیگیری کردم اما ایلام جواب درست و صریح نمیده.
مسدودی حساب شما معمولاً به دلیل ورود پول حاصل از جرم یا قمار به حسابتان به عنوان مقصد نهایی تراکنشهاست. برای حل مشکل باید پرونده در مرجع مسدودکننده مطالعه شود و در صورت نیاز وکیل برای اثبات بیگناهی پیگیری کند.
این مسیر کلی بررسی پروندههای بانکی است، اما اثبات حسننیت شما به منشأ دقیق واریزها و مستندات معاملاتی که دارید بستگی دارد.