بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

با طرح شکایت ضرب و شتم به نتیجه خواهیم رسید؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

سلام
چند روز پیش خانوادم فقط مادر و خواهرم با یکی از همسایه ها به دلیلی که بی اطلاعم دعوا کرده اند. پسر خانواده ی آنها خواهرم را زده است طوری که از هوش رفته. پسرشان ۶ سال کشتی کار کرده بوده. همسایه ها هم که دیدن خواهرم و مادرم از دست پسر همسایه و خواهرش و مادرش کتک می‌خورند برادرم را صدا کرده اند که بیاید کمک کند. دوربین تمام این ها را ضبط کرده است. آنها که می‌دانستند خانه خواهرم دوربین دارد او را به خانه خودشان کشیده اند و در خانه کتک زده اند. خوشبختانه از انعکاس شیشه های منازل دیگر نشان داده می‌شود که گردن خواهرم را میکشن و میبرن خانه ایشان. خانواده ام به پزشک قانونی رفتند و برادرم نمی‌تواند انگشتش را تکان دهد ارجاع به ارتوپد داده اند. درباره مادرم بی اطلاعم. ولی خواهرم را که صورتش کبود بود و گردنش به خاطر چنگ ها قرمز شده بود را خودزنی تشخیص داده اند. طرف مقابل ادعا کرده که دماغ خواهرش کبود شده. و پسر هم کمی صورتش زخم شده طبق آنچه شنیده ام. اما دوربین خانه ما ضبط کرده که پسرشان به ماشین ما حمله می‌کند و ماشین آسیب دیده بطور واضح. هر دو طرف شاهد داریم. اما باز هم نمی‌توانیم اطمینان کنیم که بیایند. آنها ادعا کردند که ما به بچه ی شیرخواره ایشان حمله کردیم در صورتیکه اینطور نبوده و ما دنبال بچه ی خودمان بودیم. شاهد های آنها می‌گویند که ما به خانه ایشان حمله کردیم. در صورتیکه شاهد های ما می‌گویند که آنها شما را کشیدن داخل بردند و فیلمی در این زمینه داریم که نشان می‌دهد که گردن خواهرم را پسرشان می‌کشد و می‌برد خانه. الان همسایگان پا در میتونی کردند و خواستند که آشتی کنیم ولی داماد آنها خانواده ام را با زبان چرب و نرم تهدید کرده که شما مقصرید. خودتان میدانید من از وکیل پرسیدم و حسابی تو دردسر می افتید. خانواده ام با اینکه کتک خوردند ترسیده اند. چون آنها پول دارند و پارتی خوب دارند. الان نمی‌دانیم چه کنیم.
اگر شکایت را ادامه دهیم به نتیجه می‌رسد؟
یا ما محکومیم؟
پسرشان ادعا کرده که برای دفاع از خانواده جلو آمده ولی خواهرم را و برادرم را بد جور زده.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ممنون.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

بیشتر وکلا معتقدند به دلیل دوطرفه بودن درگیری، پیگیری شکایت ممکن است به محکومیت و مجازات هر دو طرف بابت منازعه و ضرب‌وجرح ختم شود و صلح را بهتر می‌دانند. در مقابل، برخی وکلا تأکید دارند که با وجود فیلم دوربین و مدارک می‌توانید ادعای خود را پیگیری کنید، هرچند فرایند رسیدگی طولانی خواهد بود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال مجازات طرفین در صورت شکایت متقابل

در نزاع‌های دسته‌جمعی و خانوادگی، دادسرا بر اساس تحقیقات، فیلم‌های موجود، گزارش پزشکی قانونی و شهادت شهود تصمیم می‌گیرد. از آنجا که طرف مقابل نیز مدعی جراحت شده است، در صورت ادامه شکایت این احتمال وجود دارد که عنوان منازعه و اتهامات متقابل مانند ضرب‌وجرح یا توهین برای هر دو طرف مطرح شده و هر دو محکوم شوند. فیلم دوربین می‌تواند به اثبات هجوم یا تخریب خودرو کمک کند، اما روند رسیدگی معمولاً زمان‌بر است و چنانچه ضربه‌ای از سوی خانواده شما وارد شده باشد، پیشنهاد اول وکلا مصالحه و سازش است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام هر چند مصالحه و جبران خسارات از سوی هر دو طرف و عذرخواهی در هر حال به صلاح است و تفهیم اتهام منازعه بر ای همه افراد درگیر مشکلات کیفری به دنبال خواهد داشت. ولی چنانچه شکایت انجام گیرد هر دو طرف نسبت به ضرب و جرح و تخریب و توهین و فحاشی محکوم خواهند شد.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۲۷ مشاوره موفق

سلام
ترجیحا هر دو طرف اقدام به مصالحه نمایید تا پرونده به دادگاه نرود و با توجه به توصیفات ارائه شده دردادگاه ممکن است احکام سنگین صادر شود لذا بهتر است مصالحه نمایید

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

میتوانید با صلح و سازش قضیه را فیصله دهید
در صورت پیگیری همه افراد درگیر در دعوا مجازات میشوند ه دو طرف

مصطفی فیروزی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰

سلام.طرح این دعوا حداقل یکشار در دادسرا و دادگاه طول میکشد و چون دوربین دارید به راحتی گفته هایتان قابل اثبات است اما اگر شما هم متقابلا ضرب و جرح وارد نموده اید آشتی کنید

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

باتوجه به توصیحات ضد ونقیض شما
دادسرا طبق انجام تحقیقات و ادله موجود اتخاذ تصمیم خواهد کرد

سالار شهنازی جنک تپه ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
با این توضیحات نمی‌شود راهنمایی دقیق ارایه داد
کمااین‌که‌در دادسرا هم پس از تحقیق و صرف وقت طولانی اتخاذ تصمیم می‌شود
اما شما با ارایه مدارک و فیلم و شهود و ... موضوع رو ادامه دهید این موضوع نیاز به بررسی مدارک و اظهارات دقیق‌تر و پرسش و پاسخ دارد که در این جا امکان این بررسی‌ها وجود ندارد

۲۷۶ وکیل متخصص ضرب و جرح آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال