بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

با توجه به عدم داشتن مدرک آیا من میتوانم تبرئه شوم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام..
فردی در طول ۴ سال با واریز کردن بیش از ۴۰ مورد پول جمعا مبلغی معادل ۵۰۰ میلیون به بنده داده است.. هیچ سندی مثل چک و سفته یا نوشته ندارد و تنها مدرک او میتواند پرینت واریزی اش باشد..بنده زبانا گفته بودم یک آپارتمان در ازای پرداخت مبالغ به او خواهم داد ولی هیچ مدرکی هم در این زمینه به او نداده ام.. یک دست نوشته قلابی با امضای شهود قلابی در خصوص اعطای این آپارتمان به او داده شده است که کل اطلاعاتش قلابی است.. گاها در پیام های موبایل به این موارد اشاره کرده ام و تنها سند او پیامک می‌تواند باشد درصورت انکار من.. الان درخواست بدوی این آپارتمان را مطرح کرده به دادگاه.. هنوز دست من نرسیده.. چه اتفاقی می‌افتد.. با توجه به عدم داشتن مدرک..آیا من میتوانم تبرئه شوم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا وجود فیش‌های واریزی و پیامک‌ها می‌تواند به عنوان ادله و اماره علیه شما استفاده شود، هرچند برخی احتمال تبرئه یا عدم اثبات دعوا را نیز مطرح کرده‌اند.

اینکه دادگاه شما را محکوم کند یا نه، به اعتبار پیامک‌ها و ارزش اثباتی واریزی‌ها در نظر قاضی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان استناد به فیش واریزی و پیامک علیه شما

پرینت واریز مبالغ به حساب شما می‌تواند به عنوان مدرک برای مطالبه اصل وجوه و خسارات استفاده شود. همچنین متن پیامک‌ها و صحبت درباره واگذاری آپارتمان ممکن است از نظر دادگاه اماره‌ای بر صحت ادعای طرف مقابل باشد. با این حال، پیرامون امکان تبرئه یا محکومیت شما میان کارشناسان اختلاف‌نظر وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
ماندانا پیرنون

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
دوست گرامی
وجود پرینت واریزی وجوه به حساب شما میتواند ادله ای برای ایشان باشد و به واسطه ان بتواند وجوه واریزی را با خسارات وارده مطالبه کندو پیامک‌شما و صحبت درمورد دادن ملک‌میتواند با توجه به واریزی ایشان اماره بر صحت گفتارشان باشد

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۸۶ مشاوره موفق

دوست گرامی :
متاسفانه با توجه به اقاریر شما در این سئوال حتی در صورت تبرئه در این دادگاه ، در سایر محاکم مانند محکمه وجدان و محکمه الهی قطعا محکوم خواهید شد .

رستم علی اکبری
رستم علی اکبری
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

سلام با توجه به ماردی که عنوان نمودید امکان تبرئه شدن شما وجود دارد

۴۳ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال