با توجه به توضیحات داده شده آیا مجازات میشه یا تبرئه؟
سلام وقت بخیر
چنانچه دو نفر ملک دولتی رو خرید و فروش کنن و بگن اطلاع نداشتیم ملی هست حالا خریدار بگه ادعایی ندارم و ملک و تحویل اداره منابع طبیعی بده چون اطلاع نداشتن و تحویل دادن مجازات ازشون ساقط میشه ؟
البته تو مبایعه نامه شون قید کردن ملک دارای تقسیم نامه - تاییدیه شورا و نامه منابع طبیعیه در حالی که هیچکدومو نداشتن آیا نوشتن اینکه ملک دارای نامه منابع طبیعیه نشون از علم این بوده که ملک ممکنه منابع باشه و با علم خرید و فروش کردن ؟
و اینکه خریدار تو دفتر املاک کار میکرده و امضا صاحب املاک رو جعل کرده و صاحب املاک هم جعل و استفاده از سند مجعول ازش شکایت کرده آیا همین نشون از سوء نیت شون نداره ؟
ممنون
قید کردن وجود مجوزها در مبایعهنامه و جعل امضا، از نظر وکلا قرینه و نشانهای قوی بر آگاهی و سوءنیت طرفین است و تحویل دادن ملک لزوماً مجازات را ساقط نمیکند چون جرم جنبه عمومی دارد.
اینکه ادعای بیاطلاعی پذیرفته شود یا خیر، به اوضاعواحوال پرونده و نحوه دفاع شما در دادگاه بستگی دارد.