بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

با توجه به اینکه هنوز سند نزدم و پلاک نکردم ایا میتونم ماشین پس بدم یا شکایت کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام من چند روز پیش یه خودرو از بنگاه خریدم ولی الان مطلع شدم مدلی که بهم معرفی کرده بود دروغ بود یعنی بهم گفت این مدل سفارشی ولی فهمیدم با مدل های دیگه فرقی نداره و فقط داره ازم ۵ میلیون بیشتر میگیره با توجه که هنوز سند نزدم و پلاک نکردم ولی ۱۸۰ کیلومتر راه رفتم ایا میتونم ماشین پس بدم یا شکایت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
آناهیتا احمدی
آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۸۳۶ مشاوره موفق

با سلام
چنانچه در مبایعه نامه شما سفارشی بودن خودرو و شرایط آن قید شده باشد در صورت اثبات این امر که شرایط مندرج در قرارداد را ندارد در صورتی که اسقاط کافه خیارات از جمله خیار تخلف از وصف سلب نشده باشد می توانید نسبت به فسخ قرارداد و یا مطالبه ما به التفاوت قیمت اقدام نمایید در غیراینصورت (عدم درج این قید در مبایعه نامه) ادعای شما در این خصوص به نتیجه نخواهد رسید.

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۹۷ مشاوره موفق

سلام
در صورتی که بتوانید اثبات نمایید تدلیسی در معامله صورت گرفته می توانید نسبت به فسخ آن اقدام کنید در غیر این صورت می‌توانید مابه التفاوت مبلغ را از ایشان دریافت کنید.

۱۳ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید