با توجه به اینکه مالک و املاک با هم تبانی کردن من باید چیکار کنم؟
سلام وقت بخیر
من ماه قبل ملکی به صورت قولنامه ای خرید کردم.
۱. املاکی حین عقد بیعنامه توضیحات پایین صفحه رو برای ما خوند که آب و برق و گاز دارد و ما هم امضا کردیم. دیروز اتفاقا که قولنامرو خوندم متوجه شدم که نوشته شده آب مشاع و فاقد برق و گاز! رفتم ساختمانو بررسی کردم متوجه شدم کنتور برق نداره و امتیاز گاز هم نداره و به صورت خلاف اجرا شده و جریمه تعلق میگیره.الان به نظر شما با توجه به اینکه مالک و املاک با هم تبانی کردن من باید چیکار کنم؟
۲.مورد بعدی اینکه وقتی کف اشپزخونرو میشستیم متوجه شدیم که سقف همسایه پایین حسابی آب میده و درست کردنش خرج هنگفتی داره. در این خصوص نظرتون چیه؟
آیا حقی برای من وجود داره؟
۳. من یک چک ۲۰ میلیونی به ایشون دادم برای اخر این ماه آیا میتونم حساب رو پرداخت نکنم با توجه به این مشکلات؟
در صورت فریب خوردن و وجود خیار تدلیس یا عیب در ساختمان، اگر حق فسخ در قرارداد ساقط نشده باشد امکان فسخ معامله یا مطالبه خسارت و ارش وجود دارد. همچنین میتوانید برای تخلف مشاور املاک به اتحادیه صنف مربوطه شکایت کنید.
امکان فسخ قرارداد یا دریافت خسارت، مستقیماً به عبارات و شروطی که در قولنامه امضا کردهاید بستگی دارد.