بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

با تهدید به آبرو ریزی، اگه خانم بخواد شکایت کنه پای خودش هم گیر هست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر، یکی از آشنا های ما خانمی هست ۳۵ ساله و ۱۷ ساله ازدواج کرده حدود ۱۰ سال یا بیش تر خانواده شوهرش با رفت و آمد هاشون با یه آقا پای این آقا رو به زندگی این خانم و شوهرش باز کردن، خانم بعد از به دنیا آوردن بچه اولش و کم کم حسی به این آقا پیدا میکنه و اون آقا هم خانم رو از راه به در میکنه، کار به جایی میکشه که اون دوتا با هم رابطه جنسی هم داشتن،در صورتی که اون آقا هنوز هم به خونه خانم نیاد و پیش خانم و شوهرش میشینه به عنوان مهمون،اون خانم در طول این سال ها بار ها رابطه رو به هم زده ولی آقا بیخیال نیس و با رو تهدید و هر چیزی مثل منتشر کردن عکس خانم اون رو تهدید میکنه، تا اینکه دختر این خانم عقد کرد و این خانم که خودش هم خیلی خسته شده بوده، این سری به طور خیلی جدی تصمیم میگیره رابطه اش رو به هم بزنه حتی شده واسه آبروی دخترش، تتا اینکه به اون آقا میگه و اون آقا دوباره تهدید شروع میکنه و عکس های خانم رو برای خانم میفرسته و میگه اینا رو برای شوهرت میفرستم، و جوری شده که یه روز اومده دم در خونه و زنگ د زده و وقتی دیده جواب نمیده از دیوار اومده بالا، و به اون خانم گفته باید دوباره بر گردی وگرنه یه کاری میکنم بی آبرو بشی و یا یه کاری میکنم خودکشی کنی، اون خانم خیلیییییییی داره عذاب میکشه و چندین بار الکی به آقا گفته شوهرم فهمیده و من خونه پدرم هستم و تو آبرو من بردی ولی اون براش مهم نیس و دوباره شروع میکنه، میخاستم بدونم اگه خانم بخاد شکایت کنه پای خودش هم گیره؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

طرح شکایت درباره اصل رابطه به دلیل طولانی بودن آن و عدم امکان اثبات اجبار، برای هر دو طرف مجازات سنگینی دارد. با این حال در صورت تکرار مزاحمت، خانم می‌تواند صرفا به عنوان مزاحمت و تهدید از طریق پلیس اقدام به شکایت کند.

اینکه پای خانم در شکایت گیر بیفتد یا نه، بستگی به عنوان و نحوه طرح شکایت در دادسرا یا مراجع انتظامی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

خطر مجازات دوطرفه و امکان شکایت مزاحمت

اگر ماجرای رابطه نامشروع مطرح و اثبات شود، به دلیل طولانی بودن مدت آن، ادعای اجبار پذیرفته نمی‌شود و هر دو طرف مجازات سنگینی خواهند داشت و اثبات آن نیز دشوار است. برای در امان ماندن، نباید به اصل رابطه اشاره کرد. راهکار مطرح‌شده این است که در صورت تکرار رفتارهای طرف مقابل، صرفا با پلیس تماس گرفته شود و شکایت فقط تحت عناوین مزاحمت و تهدید مطرح گردد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

علی امراللهی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۳ مشاوره موفق

با سلام، بله .
منتها میتوانید در صورت تکرار ایجاد مزاحمت با پلیس تماس گرفتا و تحت عنواگ مزاحمت و تهدید شکایت خود را مطرح نمایید

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۱۱ مشاوره موفق

با توجه به مدت مدیدی که این رابطه ادامه داشته قطعا نمیتوان اکراه و اجبار خانم را اثبات نمود و طبعا اثبات موضوع برای طرفین دارای مجازات بسیار سنگینی خواهد بود .

فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

"با سلام"
اصبات این امر با مشکل مواجه است بهتر است خودشان صحبت و حل و فصل نمایند

۲۰۰ وکیل متخصص تهدید آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید