بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

با ارائه فاکتورها می توانم کذب بودن اظهارات ایشان در جلسه ی بازپرسی را اثبات کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام. همسر بنده مدتی پیش به همراهی مادر و داییش اقدام به تخلیه ی وسایل منزل بنده کرد و پس از تهیه ی صورتجلسه ی پلیس بنده از ایشان بابت سرقت شکایت کردم. شهودی ایشان را در حین اثاث کشی دیده اند و شهادتشان ثبت شده. پس از شکایت بنده ایشان در جلسات بازپرسی کلا منکر بردن وسایل بنده شدند و گفتند وسایل نامبرده در لیست صورتجلسه متعلق به خودشان بوده و گمان کردند که بنده هیچ فاکتوری در دست ندارم. حال بنده با ارائه فاکتورها می توانم کذب بودن اظهارات ایشان در جلسه ی بازپرسی را اثبات کنم.
۱. فاکتورهای بنده نیمی از وسایل را شامل میشود مالکیت برای نیم دیگر به قرینه قابل اثبات است؟
۲. اظهارات کذب ایشان در محضر دادگاه برای ایشان عواقب قانونی دارد؟
۳. آیا با توجه به اظهارات کذب ایشان امکان اثبات سو نیت مجرمانه ایشان وجود دارد؟
لطفا در صورت امکان به تفکیک پاسخ دهید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با ارائه فاکتورها می‌توانید وسایل دارای مدرک را پس بگیرید. دروغ گفتن متهم در دادسرا مجازات جداگانه‌ای ندارد، اما اگر قاضی سوءنیت او را تشخیص دهد، می‌تواند به جرم سرقت محکومش کند.

این چارچوب کلی رسیدگی به پرونده است، اما وضعیت پرونده شما به نحوه اثبات مالکیت بقیه وسایل و تشخیص بازپرس بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثبات مالکیت با فاکتور و رد اظهارات متهم

با استناد به فاکتورهایی که دارید، امکان اقدام برای استرداد آن دسته از لوازمی که مدارکشان موجود است وجود دارد. اظهارات خلاف واقع طرفین در جلسات رسیدگی به دلیل تلاش متهم برای رهایی از اتهام، مجازات مستقلی در پی ندارد. با این حال، چنانچه قاضی پرونده بر اساس مدارک خروج اموال شما را احراز کند و سوءنیت طرف مقابل را تشخیص دهد، می‌تواند حکم به محکومیت ایشان بابت سرقت صادر نماید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
شما طبق فاکتور های موجود برای برخی لوازم ، میتوانید اقدام به استرداد لوازم نمایید .
خیر اظهارات دروغ طرفین در دادگاه مجازاتی به دنبال ندارد زیرا هرکسی برای فرار از محکومیت اظهاراتی درست و نادرست طرح مینماید .
اما به دلیل خارج کردن لوازمی که متعلق به شما بوده اگر قاضی پرونده سوء نیت زوجه را تشخیص دهد حکم بر محکومیت زوجه مبنی بر سرقت را خواهد داد.

ویدا سماوات ۸ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۸ مشاوره موفق

طبق فاکتور های موجود برای برخی لوازم ، میتوانید اقدام به استرداد لوازم نمایید .
خیر اظهارات دروغ طرفین در دادگاه مجازاتی به دنبال ندارد زیرا هرکسی برای فرار از محکومیت اظهاراتی درست و نادرست طرح مینماید .
اما به دلیل خارج کردن لوازمی که متعلق به شما بوده اگر قاضی پرونده سوء نیت زوجه را تشخیص دهد حکم بر محکومیت زوجه مبنی بر سرقت را خواهد داد.////

۲۷ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید