بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

باز هم محکوم به ترک انفاق هستم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام بنده دو ماه و نیم عقد کرد. فقط ۲۱ روز با همسرم معاشرت داشتم. در ۲۱ روز براش خرید کردم بردم بیرون ایشون رو و حدود ۵۰۰ هزار تومن براش خرج کردم. در تاریخ ۲۷ اسفند شکایت ترک انفاق کرده. من هم در دو بار پول ریختم به حسابش بصورت کارت به کارت. تو دو ماه و نیم ۵۰۰ هزار خرج کردم. دو بار هم پول ریختم هر چند اندک مجموعا ۲۵۰ هزار تومن.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به اینکه در این مدت مبالغی را به حساب همسرتان واریز کرده‌اید، دعوای ترک انفاق قابل دفاع بوده و به نتیجه نخواهد رسید.

این برآورد کلی است، اما پذیرش این دفاعیات به مدارک و شرایط دقیق واریزهای شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال رد شکایت ترک انفاق با وجود واریزی‌ها

با توجه به اینکه در طول دو ماه گذشته طی دو مرحله به حساب همسرتان پول واریز کرده‌اید، این شکایت قابل دفاع خواهد بود. پیگیری و دعوای ایشان برای ترک انفاق با وجود این پرداخت‌ها به نتیجه‌ای نمی‌رسد. شما می‌توانید با استناد به همین مبالغ واریز شده از خود دفاع کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

هادی خرسند ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

با سلام و احترام
با توجه به اینکه شما در دو ماه ، طی دو مرحله واریز پول به حساب ایشان را داشته اید، پیگیری ایشان به جایی نخواهد رسید.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۵۲۰ مشاوره موفق

سلام
به نظر دعوای ایشان بی نتیجه خواهد بود و قابل دفاع می باشد

۶ وکیل متخصص ترک انفاق آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید