بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بابت فحاشی که در واتساپ گفتم اگر محکوم شوم سو پیشینه محسوب میشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

کارفرمایم من را از کار برکنار کرد اداره کار حکم داد که مبلغ ۳ میلیون به من بدهد بعلاوه ۳ ماه بیمه معوق که برایم نریخته بود قبل از موعد ۱۵ روزه اداره کار که برای اعتراض گذاشته بود من چون کار دیگری پیدا کرده بودم به اداره کار مراجعه و گفتم از ۳ میلیون میگذرم فقط ۳ ماه بیمه ام را بریزد که برای کار جدیدی که پیدا کرده بودم برای رزومه داشته باشم اما امتناع ورزید و باعث شد من برای کار جدید استخدام نشوم منم خیلی اعصابم خورد شد و تو واتساپ بهش بد و بیراه گفتم الان در دادگاه ازم شکایت کرده خواستم ببینم بابت بد و بیراه هایی که در واتساپ گفتم اگر محکوم شوم سو پیشینه محسوب میشود؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

محکومیت بابت فحاشی در واتساپ در صورتی که به حد قذف نرسد، برای شما سوء‌پیشینه کیفری نخواهد داشت. با این حال، اگر شاکی بتواند با اسکرین‌شات یا سایر مدارک موضوع را اثبات کند، ممکن است به مجازات محکوم شوید.

این وضعیت یک قاعده کلی است و نتیجه پرونده شما به الفاظ دقیق به کار رفته و نحوه اثبات آن توسط کارفرما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

ثبت نشدن سوء‌پیشینه در صورت نبود قذف

فحاشی ساده در پیام‌رسان‌ها حتی در صورت محکومیت، سوء‌پیشینه کیفری ایجاد نمی‌کند. فقط در شرایطی که کلمات شما مصداق حد قذف باشد، موضوع پیشینه کیفری موثر مطرح خواهد شد. کارفرما برای محکوم کردن شما باید بتواند با اسکرین‌شات و ادله دیگر، ادعایش را در دادگاه اثبات کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
سعیده کریم فر
سعیده کریم فر

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۴۰۴ مشاوره موفق

باسلام
درصورتی که کارفرما بتواند اثبات کند قابل پیگیری می باشدودرصورتی که توهین فحاشی شمو موجب حدقذف نباشد سو پیشینه کیفری نخواهدداشت

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۴۶۲ مشاوره موفق

سلام....درصورتی که کارفرما بتواند اثبات کند قابل پیگیری می باشدودرصورتی که توهین فحاشی شمو موجب حدقذف نباشد سو پیشینه کیفری نخواهدداشت

ابراهیم صفری
ابراهیم صفری تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۴ مشاوره موفق

با سلام
هر چند که پیگیری واتساپ توسط پلیس فتا مقدور نیست اما اگر اسکرین شات موجود و بتواند ادعای خود را اثبات نماید شما محکوم میشوید

مونا عابدی
مونا عابدی تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۲٬۷۵۹ مشاوره موفق

سلام
سوء پیشینه محسوب نمیشود اما چنانچه پرونده در جریان باشد محکوم به مجازات خواهید بود

۲۱۷ وکیل متخصص توهین و فحاشی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید