بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

این مورد توی سو پیشینه ام هست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام. من حدود ۵ سال پیش با یکی از شریک هام در زمینه نرم افزار به مشکل خوردم و ایشون از من شکایت کردن و با دستور بازپرس به دلیل نداشتن سند دو شب رفتم زندان تا این که سند جور شد و اومدم بیرون. نزدیک ۳ سال پیش نهایتا حکم صادر شد که در مرحله اول من به ۹۱ روز زندان محکوم شدم و در دادگاه تجدید نظر حکمم تبدیل به ۶ میلیون تومان جریمه نقدی شد. الان میخام برم جایی سر کار که گواهی سو پیشینه خواستن. به نظرتون این مورد توی سو پیشینه م هست یا خیر؟ این رو هم اضافه کنم که پارسال رفتم سو پیشینه بگیرم به صورت شخصی در نامه ای که اومده بود دم در خونه گفته بود باید به یه مکان خاص مراجعه کنید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

محکومیت به جزای نقدی سوءپیشینه کیفری موثر محسوب نمی‌شود و مانع استخدام نیست. با این حال، تا زمان انجام انگشت‌نگاری در مراجع مربوطه، ممکن است روند دریافت گواهی کامل نشود.

این قاعده برای مجازات‌های مالی عمومی است، اما وضعیت ثبت در گواهی نهایی به مراحل انگشت‌نگاری پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

عدم وجود سوءپیشینه موثر برای جزای نقدی

با تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی در دادگاه تجدیدنظر، این حکم مشمول سوءپیشینه کیفری موثر که مانع استخدام باشد نمی‌شود. ارجاع شما به یک مکان خاص برای پیگیری گواهی، احتمالا مربوط به لزوم انگشت‌نگاری در اداره آگاهی است. سابقه تنها پس از انگشت‌نگاری و تطبیق ثبت می‌شود و جزای نقدی محرومیت اجتماعی پایدار ایجاد نمی‌کند.

منابع: ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری
ابراهیم صفری تأیید‌شده

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
ماده ۲۵ - محکومیت قطعی کیفری در جرایم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:

الف- پس از هفت سال در محکومیت به مجازات‌های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی در سابقه درج نخواهد شد

ب- پس از ۳ سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنی‌علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه ۴ .

پ- ۲ سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنی‌علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه ۵ .
پس با این ماده وضع شده ، در نتیجه سوء پیشینه موثر برای شما وجود ندارد.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۶۳۶ مشاوره موفق

ماده ۲۵ - محکومیت قطعی کیفری در جرایم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:
الف- پس از هفت سال در محکومیت به مجازات‌های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی در سابقه درج نخواهد شد
ب- پس از ۳ سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنی‌علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه ۴....

جواد کلانی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۱۴ مشاوره موفق

در هر زمان که جهت انگشت نگاری به آگاهی ارجاع بشین اون زمان سوپیشینه درج میشه

۳۳ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال