این رضایت نامه کافیه یا باید چیز بیشتری اضافه بشه؟
سلام خسته نباشید . من مالک طبقه دوم یک اپارتمان دو طبقه هستم . پدرم هم مالک طبقه اول اپارتمان هست . و هر دو ما سند تک برگ داریم . من در مشاع ساختمان تغییراتی انجام دادم و دارم استفاده تجاری میکنم . پدرم بهم اجازه داده ولی برای اطمینان بیشتر که در اینده بعد نبود ایشون خواهر هام از من شکایت نکنند چه رضایت نامه ای باید بگیرم ؟
اینجانب پدر با مشخصات فوق الذکر مالک شش دانگ یک دستگاه اپارتمان پلاک $ ثبتی بنشانی فوق در دفترخانه حاضر و ضمن حضور به موجب این سند رضایت و موافقت خود را با افزایش و توسعه بنا و همچنین تغییرات و جابجایی صورت گرفته در پارکینگ و سایر مشاعات و مشترکات در اپارتمان پلاک ثبتی $ اقای پسر با مشخصات فوق الذکر اعلام می نمایم و حق هرگونه اعتراض و ادعای بعدی و احتمالی را از هر جهت و از هر بابت در مورد فوق از خود و قاعم مقام قانونی در محاکم قضایی و سایر ادارات بطور مطلق و نامحدود اسقاط می نمایم.
تنظیم چنین رضایتنامهای میان شما و پدرتان از نظر حقوقی و برای وراث منعی ندارد و کافی است، اما این رضایت مانع از برخورد شهرداری با تغییر کاربری غیرمجاز مشاعات نمیشود.
این رضایتنامه از نظر رابطه با وراث مؤثر است، ولی تبعات تخلفات ساختمانی به مجوزهای شهرداری و وضعیت ثبتی ملک بستگی دارد.