بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ایشان پس از یکسال از طلاق خود ادعای جهیزیه کرده و پرونده ارسال شده به اجرای احکام، میتواند چنین ادعایی کند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

با سلام،
یکسال پیش مهریه همسرم را پرداخته و اقرار دریافت با این عناوین "کل حق و حقوق اعم از مهریه و اجرت مثل و نفقه و کلیه حقوق مالی و غیر مالی" را از همسر سابقم دریافت کردم، را از همسر سابقم گرفته ام در محضر و به همسر سابقم وکالت طلاق دادم، و ایشان اقدام به دریافت رای طلاق از دادگاه نمود که در رای دادگاه به دلیل اینکه بنده وکالت داده بودم و حضور نداشتم و اطلاعی از رای نداشتم نوشته شده استرداد جهیزیه پس از طلاق، حال ایشان پس از یکسال از طلاق خود با استناد به حکم طلاق ادعای دریافت جهیزیه کرده و پرونده ارسال شده به اجرای احکام شعبه، حال آیا با آن سند اقرار که از ایشان دریافت کرده اهم می تواند همچین ادعای بکند و همچنین پس از گذشت یکسال از طلاق و عدم حضور بنده برای رای و اینکه اقدام به سند سازی در خصوص فاکتورها نموده و یا اینکه بنده سیاه های را امضا نکرده ام و حدود ۱۲ سال از ازدواج اولیه گذشته و بنده به استناد فاکتورهای موجود تا بحال چندین بار لوازم منزل را عوض کرده ام می تواند اینکار را بکند لطفا راهنمایی بکنید بنده در این مرحله با توجه به توضیحات داده شده چه کاری باید انجام دهم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به اینکه در دادنامه طلاق به صراحت استرداد جهیزیه به پس از طلاق موکول شده است، زوجه حق مطالبه و درخواست اجرای آن را دارد.

این شرایط به علت متن رأی دادگاه است، اما محتوای دقیق اقرارنامه و نحوه دفاع شما در اجرای احکام می‌تواند مسیر پرونده را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان استرداد جهیزیه مستند به دادنامه طلاق

با توجه به اینکه در متن رأی طلاق موضوع استرداد جهیزیه به بعد از طلاق موکول و تعیین تکلیف شده است، زوجه قانونا می‌تواند اجرای این بخش از حکم را بخواهد. از آنجا که در متن اقرارنامه ثبتی شما صراحتا اسمی از جهیزیه برده نشده است، این سند مانع مطالبه ایشان بر اساس رأی دادگاه نمی‌شود. بنابراین پرونده در مرحله اجرای احکام قابل پیگیری از سمت ایشان خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
محمدعزیز محمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

با توجه به درج متنی که در حکم استرداد جهیزیه را به بعد از طلاق موکول کرده است، چنین حقی برای ایشان محفوظ است.،چون در تقریر نامه ایشان، اسمی از جهیزیه برده نشده است.

امین احمدی
امین احمدی
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
با توجه به اینکه در خصوص جهیزیه در حکم طلاق تعیین تکلیف شده است بله ایشان در این خصوص می تواند تقاضای صدور اجرای حکم نمایند.

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

با توجه به اینکه در حکم طلاق به استرداد جهیزیه پس از طلاق اشاره شده است لذا ایشان می تواند جهیزیه خود را مطالبه نماید

فهیمه صیاد
فهیمه صیاد
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
از آنجایی که در حکم دادگاه استرداد موکول به بعد طلاق شده است می توانند مسترد نمایند.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
پریسا عطاریان
پریسا عطاریان
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۱۷ مشاوره موفق

بله چنانچه در رای طلاق نیز آمده باشد زوجه میتواند اجرای آن را بخواهد

۲۱۹ وکیل متخصص استرداد جهیزیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال