بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ایشان تهمت خیانت در امانت به بنده زده اند و قرار است در دادگاه بنده را مواخذه نماید، چه کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام اینجانب کار تعمیر موبایل به صورت رایگان برای همکارانم در صنعت نفت انجام میدادم یکی از همکاران یک دستگاه گوشی برای تعمیر السیدی نزد من اورد و با توجه به گرانی نتوانست پول السیدی را بدهد و بنده خواستم موبایل را برگردانم و ایشان قبول نکرد و گفت نزد خودم بماند الان بعد از ۴ ماه موبایل مفقود شده و من نمیدانم انرا گم کرده ام یا از من دزدیده شده و ایشان از من تقاضای ۲میلیون پول برای گوشی خود دارد چون گوشی خاموش بوده و بنده اطلاعی هم از برد گوشی سالم بوده یا نبوده ندارم و السیدی خراب بوده بنده گفتم پول برد یا یک گوشی مانند همان با السیدی خراب که حدودا ۷۰۰ تا ۹۰۰ تومان میباشد را برای ایشان تهیه میکنم یا ۱۲۰۰ پول بابت خسارت پرداخت میکنم ایشان تقاضای دو میلیون دارد تکلیف چیست ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر شاکی مدرکی برای تحویل گوشی به شما داشته باشد امکان شکایت دارد، بنابراین بهترین راهکار توافق بر سر مبلغ خسارت و جلب رضایت او است.

این توصیه کلی است و نتیجه شکایت به این بستگی دارد که آیا شاکی دلیلی بر تحویل امانی گوشی به شما دارد یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

لزوم توافق بر سر مبلغ در صورت وجود مدرک

چنانچه همکارتان مدرکی داشته باشد که نشان دهد تلفن همراه را به شما تحویل داده است، می‌تواند بابت خیانت در امانت شکایت کند. در چنین وضعیتی مناسب‌ترین راه برای جلوگیری از عواقب قضایی، رسیدن به یک مبلغ توافقی با طرف مقابل است. شما باید تلاش کنید رضایت ایشان را به هر نحوی جلب نمایید تا موضوع از مسیر دادگاه پیگیری نشود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۸۴ مشاوره موفق

اگر ایشان مدرکی برای اثبات دادن موبایل به شما داشته باشد میتواند شکایت نماید و لذا بهتر است بر سر مبلغی توافق نمایید والا باید رضایت طرف مقابل به هر نحو جلب شود .

باقر رحیمی ۵ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۳۲ مشاوره موفق

با درود .بهتر است برای مبلغ با هم توافقی به نتیجه برسید . اگر ایشان مدرکی داشته باشند که موبایل را به شما تحویل داده اند میتوانند از شکایت کنند.

فهیمه صیاد
فهیمه صیاد
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
بهتر است توافق کنید.

۳۳۲ وکیل متخصص خیانت در امانت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال