بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ایا به استناد همین ماده بعد تعدیل جلوی حبس گرفته میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۳

سلام وخسته نباشید سوالی داشتم در مورد آیین‌نامه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی۱۳۹۹/۰۶/۱۸که ماده ۴ وتبصره آن به استناد این ماده که به صراحت بیان شده دادگاه تقاضای حبس بررسی میکنه اگه تعدیل یا تمدید محکوم علیه نده حبس میشه ایا به استناد همین ماده بعد تعدیل جلوی حبس گرفته میشه؟این آیین نامه سال قبل ابلاغ شده.خیلی ها اطلاع ندارن.خواهشا راهنمایی کنید ماده ۴- درصورتی‌ که بدهی، تقسیط یا برای پرداخت آن مهلت تعیین شده باشد و محکوم‌علیه در مهلت یا زمان مقرر بدهی یا هر یک از اقساط را پرداخت نکند، دادگاه تقاضای محکوم‌له مینی بر حبس وی را بررسی، چنانچه محکوم‌علیه دادخواستی جهت تعدیل اقساط یا تمدید مهلت تقدیم نکرده باشد و عذر موجهی جهت عدم پرداخت نداشته و مستنکف بودن وی احراز گردد، تا پرداخت بدهی یا اقساط به دستور دادگاه حبس می‌شود.
تبصره – چنانچه پرداخت در مهلت مقرر یا اقساط به علل موجه، خارج از توان مالی محکوم‌علیه باشد و دادخواست تعدیل اقساط یا تمدید مدت تقدیم شود، دادگاه در اسرع وقت به آن رسیدگی تا از حبس وی خودداری گردد. همین حکم جاری است درصورتی‌که محکوم ‌به تقسیط شده عین معین بوده و به لحاظ افزایش نامتعارف قیمت، انجام آن خارج از توان مالی محکوم‌علیه باشد.

مشاهدهٔ ۱۳ پاسخ وکلا

۱۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

کامل‌ترین پاسخ

این پاسخ به‌صورت خودکار و بر اساس میزان جزئیات در ابتدا آمده است، نه به‌عنوان تأیید محتوای آن.

صرف تقدیم دادخواست تعدیل یا.... موجبی برای توقف دستور جلب نمی باشد ولی معمولا میتوانید اگر ادله قوی مبنی بر ادعایتان دارید توسط وکیل موضوع راپیگیری کنید تا نتیجه مطلوب در کوتاهترین زمان حاصل شود وبااقدامات لازم از جلب شما ممانعت گردد(مواردی در این خصوص در قانون پیش بینی شده است)

بادرودوسلام چنانچه اقساط را تادیه ننماید جلب امکان پذیر می باشد.

در صورت عدم پرداحت اقساط امکان جلب وجود دارد

در صورتیکه اقساط را پرداخت نکند احتمال جلب وجود دارد.

نمایش ۹ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های کوتاه
پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

اگر اقساط پرداخت نشود منجر به جلب می‌شود

باسلام
در هرحال درصورت عدم پرداخت اقساط موجب جلب حبس خواهد بود

چنانچه اقساط پرداخت نشود جلب صورت میگیرد

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

چنانچه اقساط پرداخت نشود جلب می شود .

در صورت عدم پرداخت جلب متصور می باشد

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

نتیجه قابل پیش بینی نیست....

اگر اقساط پرداخت نشود جلب می شود ....

در صورت عدم پرداخت اقساط جلب خواهد شد

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

در صورت پرداخت نکردن امکان صدور جلب وجود دارد

پرسش حقوقی خودتان را بپرسید

پرسش خود را ثبت کنید تا وکلای بنیاد وکلا پاسخ بدهند — ثبت پرسش رایگان است. ثبت پرسش حقوقی

پربازدید در همین موضوع

بیشتر بخوانید