بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ایا باید دوباره توسط جهاد طرح شکایت شود یا می شود رای را اصلاح کرد؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

با سلام.
در خصوص تغییر کاربری یک قطعه زمین که بخشی از یک زمین یازده هزار متری و با سند مشاعی است و ساخت خانه کارگری در ان از بنده توسط جهاد شکایت شد.پس از چندین جلسه دادگاه و مراحعه به دیوان عالی کشور حکم برائت با استناد به قانون مرور زمان برای بنده صادر شد. پرونده به کمیسیون ماده ۹۹ رفت و جریمه پرداخت شد. حالا برای تغییر کاربری اقدام کرده ام و متوجه شده ایم که از ابتدا جهاد شماره قطعه زمین را اشتباه در دادگاه طرح کرده و اساسا از زمین دیگری شکایت کرده. چه باید کنم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

به اتفاق نظر وکلا، نیازی به طرح شکایت مجدد نیست و در صورتی که ساخت‌وساز توسط شما انجام شده باشد، می‌توانید تقاضای اصلاح رای دادگاه را مطرح کنید.

این راهکار عمومی است، اما امکان تصحیح شماره قطعه در رای قطعی به نحوه درج مشخصات در دادخواست اولیه و نظر دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

درخواست اصلاح رای دادگاه به دلیل اشتباه در قطعه

در صورتی که ساخت‌وساز توسط شما انجام شده باشد، نیازی به طرح دعوای مجدد از سوی جهاد نیست و می‌توانید تقاضای اصلاح رای را به مرجع صادرکننده ارائه دهید. طبق نظر وکلا، اگر ساخت بنا در اراضی کشاورزی قبل از سال ۱۳۸۴ باشد، مشمول مجازات و قلع‌وقمع نخواهد بود. همچنین حکم برائت و نظر کمیسیون جهاد در این خصوص می‌تواند به عنوان مجوز تلقی شود. بنابراین با مراجعه به دادگاه، درخواست اصلاح مشخصات زمین در دادنامه را پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ سال پیش
امین ولی زاده

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۹ مشاوره موفق

با درود. اگر ساخت بنا در زمین کشاورزی قبل از سال ۱۳۸۴باشد، قابل مجازات و قلع و قمع مستحدثات آن نیست. حکم برائت صادره و نظر کمیسیون جهاد مجوز تلقی میشود.

رضا گلریز
رضا گلریز
۴ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۱٬۱۷۲ مشاوره موفق

سلام در صورتی که شما ساخت و ساز انجام دادید می توانید تقاضای اصلاح رای را بدهید

مهدیه کارگر دهقانی ۴ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۵٫۰

اصلاح میکنم ببخشید .....
در صورتیکه ساخت و ساز توسط شما بوده تقاضای اصلاح رای کنید

علی تقوی
علی تقوی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۳۵۷ مشاوره موفق

باسلام میتوانید مراجعه ودرخواست اصلاح رای نماید

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین مظاهری تهرانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
اصلاح رای را تقاضا نمایید.

سیدمحمد سجادی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

تقاضای اصلاح رای کنید

۳۰۴ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال