اگه ازدواج کنه حقوق برادرم ازش گرفته میشه و به فرزندان برادرم میرسه؟
سلام.
برادر من ۸ سال پیش فوت کرد و همسرش از پدرم که قیم یک فرزند صغیر(پسر) برادرم شده بود از بابت مهریه و یک هشتم سهمش از اموال شوهر شکایت کرد. در نهایت قیمت ریالی سهم و مهریه اش مشخص شد و پدرم از اموال برادرم که فقط یک منزل مسکونی بود اجازه کتبی داد ۶۰ درصد خانه سهم زن برادرم شود. حقوق برادرم هم به همسر و دو فرزندش (یکی دختر کبیر ازدواج نکرده و یک پسر صغیر) رسید.
سوالم این است که زن برادرم میتونه تا الان اون ۶۰ درصد رو به نام خودش کرده باشه یا باید صبر کنه بچه ها هر دو کبیر بشن؟ و اگر نه، تا قبل کبیر شدن هر دو بچه در صورتی که ازدواج کنه همچنان ۶۰ درصد خونه بهش میرسه؟
در صورت ازدواج مجدد همسر، مستمری او قطع نمیشود و همچنین انتقال سهم ۶۰ درصدی ملک که بابت مهریه توافق شده، ارتباطی به کبیر شدن فرزندان ندارد.
این قاعده کلی است و وضعیت نهایی ملک به نوع توافق کتبی و نحوه انتقال سند بستگی دارد.