بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اگه ازدواج کنه حقوق برادرم ازش گرفته میشه و به فرزندان برادرم میرسه؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام.
برادر من ۸ سال پیش فوت کرد و همسرش از پدرم که قیم یک فرزند صغیر(پسر) برادرم شده بود از بابت مهریه و یک هشتم سهمش از اموال شوهر شکایت کرد. در نهایت قیمت ریالی سهم و مهریه اش مشخص شد و پدرم از اموال برادرم که فقط یک منزل مسکونی بود اجازه کتبی داد ۶۰ درصد خانه سهم زن برادرم شود. حقوق برادرم هم به همسر و دو فرزندش (یکی دختر کبیر ازدواج نکرده و یک پسر صغیر) رسید.
سوالم این است که زن برادرم می‌تونه تا الان اون ۶۰ درصد رو به نام خودش کرده باشه یا باید صبر کنه بچه ها هر دو کبیر بشن؟ و اگر نه، تا قبل کبیر شدن هر دو بچه در صورتی که ازدواج کنه همچنان ۶۰ درصد خونه بهش میرسه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در صورت ازدواج مجدد همسر، مستمری او قطع نمی‌شود و همچنین انتقال سهم ۶۰ درصدی ملک که بابت مهریه توافق شده، ارتباطی به کبیر شدن فرزندان ندارد.

این قاعده کلی است و وضعیت نهایی ملک به نوع توافق کتبی و نحوه انتقال سند بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

عدم قطع مستمری و عدم ارتباط سهم ملک به سن فرزندان

در صورتی که همسر برادرتان مجدداً ازدواج کند، مستمری و حقوق دریافتی ایشان قطع نخواهد شد. همچنین اختصاص ۶۰ درصد از خانه بابت مهریه، نیازی به رسیدن فرزندان به سن بلوغ و کبر ندارد و همسر می‌توانسته سهم خود را منتقل کند. این مالکیت بابت طلب مهریه و ارث بوده و وقوع ازدواج مجدد نیز این حق مالی را از بین نمی‌برد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۸۳ مشاوره موفق

سلام ۶۰درصد اگر بابت مهریه بوده به کبیر شدن فرزندان ارتباطی ندارد

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
خیر مستمری ایشان قطع نمی گردد.

الهام دامغانی ثانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۰۹۱ مشاوره موفق

با سلام و درود
مستمری ایشان قطع نمی گردد

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
سعید قیطانی ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

وقت بخیر
مستمری ایشان قطع نمی گردد

۲۱۵ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید