بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اگر مالک جدید به شهرداری مراجعه بکند و خواستار ارسال مجدد پرونده شود، می شه حکم قبلی لغو بشه و مالک جدید جریمه بدهد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر
اگر شهرداری یکبار رای به تخریب داده باشد و تخریب انجام شود اما بعدا مالک جدید به شهرداری مراجعه بکند و خواستار ارسال مجدد پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ بشه و جریمه نقدی قبول کنه می شه حکم قبلی لغو بشه و مالک جدید جریمه ملک بده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با قطعی شدن رأی کمیسیون ماده ۱۰۰، شهرداری نمی‌تواند رأی تخریب را لغو کند یا آن را به جریمه تبدیل نماید. تنها راه، اعتراض به رأی در دیوان عدالت اداری در مهلت قانونی است.

امکان پیگیری این موضوع بستگی به وضعیت ابلاغ رأی و مهلت قانونی اعتراض دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

عدم امکان تبدیل رأی قطعی تخریب به جریمه

رأی قطعی کمیسیون ماده ۱۰۰ به هیچ عنوان در شهرداری قابلیت فسخ یا تبدیل به جریمه نقدی را ندارد، حتی اگر مالک تغییر کرده باشد. تنها مسیر قانونی این است که در صورت عدم انقضای مهلت ۳ ماهه، تقاضای ابطال رأی را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید. در صورتی که دیوان با ابطال رأی موافقت کند، پرونده برای بررسی دوباره به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال می‌شود.

منابع: ماده ۱۰۰ قانون شهرداری

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۰۲ مشاوره موفق

در صورت قطعیت رای ماده ۱۰۰ امکان بررسی مجدد وجود ندارد . تنها میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری (به شرط عدم انقضای مهلت سه ماهه) اقدام کرده و تقاضای ابطال رای را بنمایید . در صورت موافقت دیوان با ابطال ، موضوع مجددا در کمیسیون ماده ۱۰۰ بررسی خواهد شد .

سیدمهرداد توسلی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۲۰ مشاوره موفق

بسمه تعالی : چنانچه رای کمیسیون قطعی و ابلاغ شده باشد بهیچ عنوان قابلیت فسخ و تبدیل ندارد .
نکته : لازم بذکر است علت قلع بنا ( نوع تخلف) بسیار مهم است

امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
نظر کمیسیون فنی ست لذا با پرداخت جریمه هم اگر تخریب باید انجام گیرد تنها می توانید به نظر کمیسیون اعتراض کنید و جایگزین ندارد

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

چنانچه رای کمیسیون قطعی و ابلاغ شده باشد بهیچ عنوان قابلیت فسخ و تبدیل ندارد .

۸۰ وکیل متخصص شهرداری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید