بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اگر طرفین دعوا تقسیم ماترک را که من درخواست کردم قبول نکنند چه خواهد شد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام اگر طرفین دعوا تقسیم ماترک را که من درخواست کردم قبول نکنند چه حکمی صادر میشود

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

عدم رضایت سایر وراث مانع رسیدگی نیست و دادخواست تقسیم ترکه حتی از طرف یکی از وراث هم پذیرفته می‌شود. دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می‌دهد و در صورت عدم توافق، رأساً درباره نحوه تقسیم تصمیم می‌گیرد و اگر مال غیرقابل تقسیم باشد، حکم به فروش آن می‌دهد.

این روال قانونی تقسیم ماترک است، اما نحوه تصمیم دادگاه به نوع اموال و قابلیت افراز یا فروش آن‌ها در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تصمیم‌گیری دادگاه در صورت عدم توافق وراث

برای تقسیم ماترک نیازی به رضایت همه وراث نیست و دادخواست شما به تنهایی قابل رسیدگی است. دادگاه موضوع را به کارشناس ارجاع می‌دهد تا شیوه‌های ممکن برای تقسیم اموال را مشخص کند. چنانچه وراث بر سر نحوه تقسیم به توافق نرسند، دادگاه رأساً یکی از صورت‌های پیشنهادی کارشناس را مبنای حکم قرار می‌دهد. همچنین اگر مال به جا مانده غیرقابل تقسیم تشخیص داده شود، دادگاه حکم به فروش مال مشاع صادر خواهد کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سمیه آرزه

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰۸ مشاوره موفق

با سلام دادخواست تقسیم ترکه توسط یکی از ورثه هم پذیرفته میشود و نیازی به رضایت تمام ورثه نیست دادگاه با توجه به نوع اموال در مورد نحوه تقسیم ترکه تصمیم می‌گیرد که در صورت توافق ورثه در مورد نحوه تقسیم به همان شکل تقسیم می شود در صورت عدم توافق دادگاه راسا تصمیم میگیرد چنانچه ماترک قابل تقسیم نباشد حکم فروش مال مشاع صادر می شود

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۷۸ مشاوره موفق

در اینصورت باید از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه نمایید . دادگاه با ارجاع موضوع به کارشناسی از کارشناس میخواهد که صور تقسیم را ارائه کند . چنانچه ورثه در مورد یکی از صور ارائه شده توافق کردند دادگاه بر همان اساس رای صادر میکند ولی اگر توافق نکنند دادگاه یکی از صورتهای تقسیم را راسا مورد رای قرار می دهد .

۱۶۹ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال