بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اگر تقسیم ترکه بدهیم با این تفاسیر بر روی چه اموالی اقدام نماییم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

سال ۱۳۳۰ بعد از فوت پدربزرگم خواهر بزرگ پدرم به دلیل اینکه پدرم در آن زمان طفل صغیر بود از طرف ایشان وکالت به عموی بزرگم دادن و ایشان به واسطه آن وکالت زمین موروثی را به نام شخصی دیگری کردن و دوباره آن زمین برگشت به نام عموی بزرگم و ایشان هم در قید حیات نیستند و ورثه آنها هم حق پدری ما را نمی دهند لازم به ذکر است انحصار وراثت در سال ۱۳۳۰ توسط عموی بزرگم گرفته شده است.
اگر تقسیم ترکه بدهیم با این تفاسیر بر روی چه اموالی ادعا کنیم؟
چون چیزی به نام پدربزرگم در ثبت اسناد و املاک نیست.
در ضمن عمویم در موقع حیات اعلام کرده است که وصیت کرده ام که حق شما را بدهم اما نه وصیت نامه ای به ما ارائه می شود و نه سند املاک و دارند زمین ها را می فروشند و دست ما به جایی بند نیست.

آیا می توان برای این موضوع شکایت کرد یا خیر؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
فرناز مهری

دکترای حقوق

۴٫۸ · ۳۷ مشاوره موفق

در ابتدای امر لازم است بدانید هر شخصی که نمی تواند به عنوان اصیل طرف معامله قرار بگیرد نمیتواند به دیگری برای انجام همان معامله وکیل بگیرد.در این مورد پدر شما چون صغیر بودند نمی تواند طرف معامله و یا دارای صلاحیت در امور مالی باشد. در نتیجه پدر شما نمی تواند به خواهر بزرگ خود وکالت بدهد.
مگر اینکه ایشان در زمان فوت پدرش ، به سبب صغیر بودن از سوی دادگاه به خواهر بزرگ قیمومیت داده اند.قیم صغیر نمی تواند اموال صغیر را در صورتی که منقول باشد بدون در نظر گرفتن مصلحت صغیر و در صورتی که مال غیر منقول باشد همانند زمین و ملک بدون اجازه دادگاه به دیگری واگذار کند .
شما بدوا به بدنبال مسئله نخست بروید و آن را برای خود روشن کنید تا بعد.

۱۸۰ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال