انتقال مبلغ از کارت عابر بانک مسروقه و عدم پاسخگویی بانک مقصد

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۸ #15917275

سلام، ساعت ۵ صبح ۷ میلیون از کارتم از باجه بانک سینا به شماره حساب یک خانم پول رو کارت به کارت کردند. حساب اون خانم بانک ملی هستش، رفتم بانک ملی جوابم رو ندادند. چکار کنم؟ مدارک هم موجوده، همه چیز، اینکه کی واریز کرده، عابر بانک بوده، حساب من بلو بانک بود که مسدود کردم، خانم من نمی‌دونست اصلا کارتم نیست تا با گوشی لااقل رمزش رو عوض کنیم.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

در قالب تحصیل مال از طریق نامشروع میتوانید اقامه شکایت کنید و تقاضای بازینی فیلم ضبط شده دستگاه را کنید

با سلام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

با سلام
سریعا از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مطرح نموده و بازبینی فیلم دوربین مداربسته بانک را تقاضا کنید.

با سلام
شکایت نمایید و پرینت حساب و بازبینی دوربین بانک را نیز درخواست کنید

سلام. شکایت خودرا از طریق دفتر خدمات قضایی سریعا مطرح کرده تا دستور بازبینی فیلم و سایر اقدامات صورت گیرد

سلام و عرض ادب
بانک مرجع تشخیص و قضاوت نیست و نمیتواند احراز کند که انتقال دهنده، کارت را از خود شما گرفته و اذن داشته یا به زعم جنابعالی، کارت را سرقت کرده یا کارت مفقودی را پیدا کرده و امثالهم ...
لذا دراینخصوص که شخصی از کارت شما به کارث ثالثی واریزی داشته است؛ بانک مربوطه مرجع رسیدگی نیست.

از طرفی فرموده اید که ( اینکه کی واریز کرده) مشخص است؟ آیا انتقال دهنده و انتقال گیرنده، هردو یکنفر بوده و درواقع، انتقال دهنده، همان انتقال گیرنده ( آن خانم) است؟ آیا مدرک مستندی ناظر بر صحت این ادعا وجود دارد؟

درصورتیکه مشخص است چه کسی از کارت شما برداشت پول نموده و به حساب ثالث یا به حساب خودش واریز نموده است؛ ابتدائا با مراجعه به پلیس فتا تشکیل پرونده داده و اعلام‌ مفقودی کارت نمایید و خواهان بررسی های اولیه گردید تا فیلم دوربین های بانکی که محمل دستگاه عابربانک مدنظر بوده است، کنترل گردد و درصورت امکان، کارت مقصد انتقال وجه نیز با اختیارات استثنایی فتا، موقتا مسدود گردد و سپس با طرح شکواییه کیفری علیه ایشان اقدام نمایید.

سلام از طریق پلیس فتا اقدام کنید