امکان و نحوه شکایت از دندانپزشک بابت آسیب به تاج دندان

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳ #00699404

سلام، من ۱۹ سالمه و دندونم رو حدودا ۳ ماه پیش عصب‌کشی ‌کردم، اما از روز عصب‌کشی تا الان درد دارم. دوبار به دکتر مراجعه کردم و دکتر بدون اجازه و مشورت با من دندونم و تراش داد و کوتاه کرد، الان به حدی اون دندون درد داره و کوتاه شده که طی این ۳ ماه به اون سمت نمی‌تونم چیزی بخورم و اطراف لثه‌ش قرمز شده. گفتن عصب کشیش مشکلی نداره اما خیلی درد داره، پیش متخصص رفتم گفتن احتمالا ریشش شکسته. این دندونم سالم بود و فقط ترمیم می‌خواست، حتی عصب‌کشی لازم نبود، الان دندونم تاج نداره و با توجه حرف‌های پزشکان ریشه‌اش هم احتمالا شکسته. وقتی بهش گفتم به دندون رسیدگی کن گفتن که دندون مشکلی نداره و باید روکشش کنم به خاطر همین دندون و کوتاه کردن در صورتی که قبل از عصب‌کشی من گفته بودم به هیچ وجه نمی‌خوام روکش بشه چون میخوام ارتودنسی کنم، اما این دکتر به خاطر پول بیشتر گفت باید یا روکشش کنم یا بکشم و ایمپلنت کنم. می‌تونم ازشون شکایت کنم؟ اگر بله باید چکار کنم و شکایت به چه صورت خواهد بود؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله طرح شکایت امکان پذیر می باشد.

سلام، وقت بخیر با ارائه دلایل ومدارک میتوانید طرح دعوا نمایید.

سلام شما میتوانید با توجه به مدارک و ادله خود از ایشان شکایت نمایید.

سلام با توجه به مستندات میتوانید نسبت ایشان اقدام کنید