امکان ممانعت از فروش ملک سهمالارث پدر توسط پدر معتاد
سلام، ما یک خانواده ۶ نفره هستیم، پدرم ۲۵ ساله اعتیاد به هروئین داره، یعنی در این ۲۵ سال هزار تومان پول درنیاورده، هرچی هم داشتیم برده فروخته، پول هم ازمون گرفته برای مصرفش. دو تا برادریم دوتا خواهر، مادرم هم مریضه، تنها چیزی که مونده یک تکه زمین کشاورزی کوچک از پدربزرگه که اون رو هم میخواد بفروشه و میگه سهم پدر خودمه. آیا از راه قانونی میتونیم مانعش بشیم؟ در ضمن یارانه ۵ نفرو میگیره.
پدر به عنوان مالک حق فروش سهمالارث خود را دارد و اعتیاد به تنهایی مانع معامله نیست. تنها راه توقف فروش، اثبات حجر و زوال عقل او در دادگاه یا توقیف زمین بابت طلبهایی مانند مهریه و نفقه مادر است.
اینکه بتوانید جلوی معامله را بگیرید یا خیر، دقیقاً به وضعیت سلامت عقل پدر و امکان توقیف رسمی زمین بابت مهریه بستگی دارد.